Solcon is uitgeroepen tot ‘World-class Workplace’

Solcon is uitgeroepen tot ‘World-class Workplace’

Als werkgever willen we natuurlijk weten hoe onze collega’s hun werk ervaren. We willen weten of we het goede doen en wat we nóg beter kunnen regelen. Daarom laten we jaarlijks een medewerkersonderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Effectory. De resultaten van het onderzoek zijn bekend en wat zijn we trots!

Solcon is uitgeroepen tot ‘World-class Workplace’

World-class Workplace keurmerk

Onze collega’s werken graag bij Solcon, zo blijkt uit de cijfers. Cijfers waar we heel trots op zijn! Met de hoge rapportcijfers verdient Solcon het keurmerk ‘World-class Workplace’. Dit is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap en volledig gebaseerd op de mening van werknemers. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven waarvan de medewerkers een bovengemiddelde beoordeling geven. Kortom: een keurmerk waar we allemaal heel trots op mogen zijn. En dat zijn we zeker!

Trotspunten

Wat voornamelijk opvalt is dat onze medewerkers trots zijn op de onderdelen collega’s, team en werksfeer. “Binnen ons team zorgen wij ervoor dat we problemen oplossen met elkaar. Er is ruimte voor discussie, we kunnen kritiek ontvangen, er is ruimte voor humor en er heerst samenhorigheid.”

→ Ook werken voor een World-class Workplace? We zoeken nog collega’s. Bekijk onze vacatures.