Televisie kijken waar en wanneer u wilt met Solcon TV Online

Solcon TV via internet: Geniet van alle voordelen

Met de opkomst van het internet is de manier waarop we televisie kijken ingrijpend veranderd. En dat is in dit geval positief. Bent u lekker in de tuin aan het werk maar wilt u eind van de dag toch nog uw gemiste televisieprogramma’s terug kijken? Of bent u op vakantie en wilt u niets missen van de Tour de France die uitgezonden wordt? Dit kan allemaal doordat tv kijken via internet tegenwoordig zo gemakkelijk is . Als u verder leest vertellen wij wat TV online is en wat de voordelen zijn.

Wat is TV via internet?

‘TV online’ verwijst naar de mogelijkheid om televisieprogramma’s via internet te bekijken. In plaats van traditionele uitzendingen via kabel- of satellietverbindingen, kunnen kijkers nu genieten van hun favoriete programma’s op verschillende apparaten. Dit zijn apparaten met internetverbindingen zoals smartphones en tablets. Door online tv te kijken heeft u de vrijheid om te kijken waar en wanneer u wilt. Hierdoor wordt televisie een meer flexibele en gepersonaliseerde vorm van entertainment.

Om televisieprogramma’s kijken via internet mogelijk te maken, zijn er speciale platforms en websites ontwikkeld die televisieprogramma’s hosten en distribueren. Deze platforms werken samen met televisiezenders, omroepen, productiestudio’s en andere contentleveranciers. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan programma’s aan te bieden. Om online tv te kijken bij Solcon, heeft u een televisie abonnement van Solcon nodig met daarbij een apparaat dat verbonden is met internet, zoals een computer, smartphone of tablet. Vervolgens downloadt u de app in de Google Playstore of in de Appstore van Apple en kan het genieten beginnen.

Voordelen van TV Online

Er zitten veel voordelen aan het kijken van TV online. We hebben de 3 belangrijkste voor u op een rij gezet. 

  1. Flexibiliteit en gemak: Met de Solcon TV App kunt u programma’s bekijken wanneer dat u uitkomt. U kunt inhoud pauzeren, terugspoelen en opnemen. Dit geeft de vrijheid om te kijken waar en wanneer u maar wilt, zonder gebonden te zijn aan vaste uitzendtijden. Heeft u een extra zenderpakket? Geen probleem. Deze kan ook gewoon gekoppeld worden aan de app.
  2. Breed scala aan inhoud: Solcon biedt een enorme verscheidenheid aan inhoud, waaronder films, series, documentaires, sportevenementen, nieuws en meer. 
  3. Toegankelijkheid: TV Online maakt televisie toegankelijk op verschillende apparaten. U kunt genieten van uw favoriete programma’s waar u ook bent, zolang u maar een internetverbinding heeft.

Apparaten en vereisten voor TV Online

U kunt Solcon online kijken op apparaten waar de Google Playstore of de Appstore van Apple op staat. Denk aan uw mobiele telefoon of uw tablet. Helaas is het niet te zeggen welke internetsnelheid u nodig heeft om de app te gebruiken. Dit hangt af van uw verbinding, uw locatie, uw voorkeuren en wat u gaat kijken. Zo kan een Ultra HD 4K veel meer vragen van uw internet. Hoe beter de verbinding, des te prettiger de ervaring is.

Live TV en On Demand content

Bij Solcon hebben we het u makkelijk gemaakt en alle beschikbare zenders voor u onder elkaar gezet. Wanneer u nog een aanvullend zenderpakket heeft zoals Film1, Ziggo Sport Totaal of ESPN Compleet kunt u deze apps downloaden en deze koppelen met de code die u van Solcon ontvangt. Zo kunt u genieten van live tv en On Demand content.

Alles-in-1 functionaliteiten

Lekker op vakantie ook uw favoriete televisieprogramma’s kijken? Dat is dus geen enkel probleem. Doordat het gemakkelijk is om programma’s op te nemen, pauzeren en terug te kijken kan het ontspannen beginnen wanneer u er klaar voor bent. Welke zenders passen het beste bij uw wensen?

Welk pakket past bij u