Solcon succesvol in buitengebieden

Solcon succesvol in buitengebieden

Solcon heeft een grote dekking als het gaat om het aanbieden van Alles in 1 pakketten via glasvezel. Het afgelopen jaar is er een forse toename in de uitrol van glasvezel in buitengebied.

Ervaren glasvezel aanbieder

Solcon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ervaren aanbieder van internetdiensten op glasvezelnetwerken. Aanvankelijk was deze uitrol voornamelijk gericht op het zogenaamde ‘stedelijk gebied’, de bebouwde kom van dorpen en steden. Steeds populairder op dit moment zijn speciale projecten waarbij glasvezel wordt aangeboden in buitengebieden. Hier gelden dan vaak wel andere regels waar het gaat om de zogenaamde vraagbundeling. Hier zijn vaak hogere percentages voorinschrijven (50% tot 70&) nodig om het licht op groen te krijgen voor een project. Toch blijkt er veel animo voor de aanleg van breedband internet op het platteland.

Oosten van het land

Voorbeelden van projecten waarbij Solcon met succes heeft deelgenomen zijn voornamelijk te vinden in het oosten van het land. Regio’s die definitief glasvezel krijgen zijn bijvoorbeeld.

  • Tubbergen
  • Dinkelland
  • Winterswijk
  • Hardenberg
  • Wierden/Hellendoorn
  • Hof van Twente
  • Noordoostpolder

Uitslag Salland Zuid nog niet bekend.

Solcon blijft initiatieven onderzoeken waarbij geparticipeerd kan worden in de uitrol van glasvezel in landelijk gebied. Zo gaat binnenkort een project in het zuiden van het land (Boxtel) van start.

Overstappen op glasvezel

U vindt altijd het actuele aanbod in het Serviceweb. Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, te bereiken op werkdagen van 08:00 – 20:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:30 via 088 – 003 22 22.