Nummerbehoud

Behoud uw vertrouwde telefoonnummer

U kunt vaak gewoon bereikbaar blijven op uw vertrouwde telefoonnummer wanneer u overstapt naar Solcon. Maak hiervoor gebruik van gratis nummerbehoud. Verhuist u naar een gebied met een ander netnummer? Dan is het helaas niet mogelijk om uw huidige telefoonnummer te behouden. Een 085-telefoonnummer kan altijd meegenomen worden.

Nummerbehoud aanvragen?

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor de optie ‘Aanvraag nummerbehoud‘. Ook kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via 088 – 003 22 22 om nummerbehoud aan te vragen. Houd de volgende gegevens bij de hand:

  • Uw huidige telefoonnummer
  • Gegevens van uw oude contract

Binnen vijf werkdagen informeren we u per e-mail over de overstapdatum.

Goed om te weten

  • Zeg uw huidige contract pas op nadat de overname van uw telefoonnummer is afgerond. Zo voorkomt u dat u niet meer kunt bellen.
  • Controleer de voorwaarden van uw huidige provider om dubbele kosten te voorkomen.
  • Het overzetten van uw nummer vindt binnen 2 werkdagen plaats. Tijdens het overzetten kunt u gerust bellen. Zodra uw internetverbinding is aangesloten kunt u ook weer gebeld worden.

→ Bekijk ook deze pagina voor meer informatie over nummerbehoud bij overstappen.

Solcon regelt alles voor u

Wanneer u met uw vaste telefonie abonnement overstapt naar Solcon, kunt u tijdens het bestelproces de optie nummerbehoud aanvinken. Daarbij moet u een aantal gegevens invullen en dan gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat u uw nummer kunt meenemen naar Solcon. Wij nemen dit gehele proces voor u uit handen. U heeft hier zelf dus verder geen omkijken naar. Het enige wat u hoeft te doen is wachten tot wij een seintje geven dat het nummerbehoud gelukt is. Op dat moment kunt u uw oude abonnement opzeggen en ons abonnement bevestigen en profiteren van onze lage tarieven.