Nummerbehoud

Behoud uw vertrouwde telefoonnummer

U kunt vaak gewoon bereikbaar blijven op uw vertrouwde telefoonnummer wanneer u overstapt naar Solcon. Maak hiervoor gebruik van gratis nummerbehoud. Verhuist u naar een gebied met een ander netnummer? Dan is het helaas niet mogelijk om uw huidige telefoonnummer te behouden. Een 085-telefoonnummer kan altijd meegenomen worden.

Nummerbehoud aanvragen?

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor de optie ‘Aanvraag nummerbehoud‘. Ook kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via 088 – 003 22 22 om nummerbehoud aan te vragen. Houd de volgende gegevens bij de hand:

  • Uw huidige telefoonnummer
  • Gegevens van uw oude contract

Binnen vijf werkdagen informeren we u per e-mail over de overstapdatum.

Goed om te weten

  • Zeg uw huidige contract pas op nadat de overname van uw telefoonnummer is afgerond. Zo voorkomt u dat u niet meer kunt bellen.
  • Controleer de voorwaarden van uw huidige provider om dubbele kosten te voorkomen.
  • Het overzetten van uw nummer vindt binnen 2 werkdagen plaats. Tijdens het overzetten kunt u gerust bellen. Zodra uw internetverbinding is aangesloten kunt u ook weer gebeld worden.

U hoeft uw huidige telefoonnummer niet op te zeggen.

Nadat uw aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, regelen wij dit voor u. We zorgen ervoor dat uw oude telefoonnummer vloeiend overgaat in uw nieuwe abonnement bij Solcon. Vergeet alleen niet rekening te houden met de opzegtermijn van uw huidige provider.