Wat u moet weten over de beveiligde omgeving

Beveiligde omgeving

Solcon heeft een Beveiligde Omgeving ingericht. Dit houdt in dat wanneer op uw computer een gevaarlijk virus of botnet wordt ontdekt, u uit voorzorg in deze omgeving word geplaatst.

Als u de onderstaande internetpagina op uw scherm ziet verschijnen, schrik dan niet. Deze pagina laten wij zien om u te waarschuwen dat er iets mis kan zijn op uw computer. Vaak is namelijk een computer besmet met een virus zonder dat u dat weet. imac

Ook kan uw computer zonder dat u daarvan op de hoogte bent gebruikt worden om schade aan te richten aan andere computers.

Wanneer wij constateren dat er iets mis kan zijn op 1 of meerdere computers waarmee u online bent via Solcon, dan plaatsen wij u uit voorzorg in deze Beveiligde Omgeving. U krijgt dan vervolgens via deze waarschuwingspagina een gericht advies om het probleem op te lossen.

U kunt er ook altijd voor kiezen om zelf de Beveiligde Omgeving op te heffen. U doet dit door eenvoudig op de knop Hef Op te drukken. U blijft dan voor een bepaalde periode de volledige internettoegang behouden. Uw probleem is echter niet verholpen. De kans is dan ook groot dat u binnen afzienbare tijd weer in de Beveiligde Omgeving wordt geplaatst.

Lees meer details over de meest voorkomende bedreigingen die we detecteren met de beveiligde omgeving.