Solcon Compleet extras

Elke maand fijne voordelen voor u

Solcon en KPN werken samen. En daardoor profiteert u van fijne voordelen. Elke maand weer. Helemaal gratis. Combineer internet van Solcon met een mobiel abonnement van KPN en krijg meer! Zoals een gratis zenderpakket, dubbele data, samen MB’s delen en elke maand korting op uw mobiel abonnement tot € 7,50.

Ik wil de voordelen

Deze voordelen krijgt u van ons cadeau

Zenderpakket cadeau

Kies voor het Pluspakket of ESPN Compleet. Iedere maand kunt u wisselen.

Iedere maand korting

Bespaar elke maand op uw abonnementskosten.

 • 0 GB, 6 GB en 12 GB data is 2,50 korting per maand
 • Unlimited50 data is 5,- korting per maand
 • Unlimited300 data en SuperUnlimited is 7,50 korting per maand

Dubbel zoveel data

We verdubbelen uw MB’s, minuten en sms’jes. Iedere maand weer. Helemaal gratis.

 

 

Gratis onderling bellen

Bel gratis 24/7 met iedereen die op uw adres
woont en een KPN mobiel heeft.

Samen MB’s delen

Deel gemakkelijk uw MB’s met elkaar.
Zo zit niemand in het gezin zonder internet.

Heeft u al een abonnement?

Ik heb alleen KPN mobiel

Sluit een van de internetpakketten af van Solcon. Stel het pakket precies samen zoals u dat wilt.

Bekijk de Solcon abonnementen

Ik heb alleen Solcon

Heeft u nog geen mobiel van KPN, maar wilt u wel graag de gratis voordelen ontvangen?

Ontdek de mogelijkheden

Ik heb Solcon en KPN

Combineert u internet van Solcon met mobiel van KPN? Activeer dan direct uw gratis voordelen.

Activeer de gratis voordelen

Heeft u verder nog vragen?

 • Wat zijn de voorwaarden van Solcon Compleet Extra’s?

  Om te kunnen profiteren van de gratis voordelen van Solcon Compleet Extra’s heeft u minimaal 1 mobiel abonnement van KPN én een internetabonnement van Solcon nodig. Wilt u alle voordelen ontvangen? Dan heeft u ook televisie en bellen van Solcon nodig. Het is van belang dat beide abonnementen op hetzelfde Nederlandse adres geregistreerd staan. Bekijk alle voorwaarden van Solcon Compleet Extra’s.

 • Kom ik in aanmerking voor Solcon Compleet Extra’s?

  U komt in aanmerking voor Solcon Compleet Extra’s wanneer u één of meerdere KPN mobiel abonnementen én een internetabonnement van Solcon heeft. Let op: beide abonnementen dienen geregistreerd te staan op hetzelfde Nederlandse adres.

 • Mijn abonnementen staan niet geregistreerd op hetzelfde adres, wat nu?

  U kunt het adres van uw mobiele abonnement eenvoudig aanpassen naar het adres waar ook uw internet van Solcon op geregistreerd staat. Dit doet u eenvoudig via MijnKPN of door te bellen naar KPN via 0800 – 0105. Daarna kunt u zich aanmelden voor Solcon Compleet Extra’s.

 • Vanaf wanneer kan ik gebruik maken van de voordelen?

  Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail met de mededeling of u in aanmerking komt voor Solcon Compleet Extra’s. Ook vindt u in deze e-mail meer informatie over vanaf wanneer u kunt profiteren van de voordelen.

 • Welke zenderpakketten krijg ik cadeau?

  U krijgt één zenderpakket naar keuze cadeau wanneer u Solcon TV heeft. Hierbij heeft u de keuze uit het Pluspakket of ESPN Compleet. U kunt uw zenderpakket iedere maand wisselen.

 • Ik heb al een extra zenderpakket, wat nu?

  Met Solcon Compleet Extra’s profiteert u van een gratis zenderpakket wanneer u televisie van Solcon heeft. Heeft u al een extra zenderpakket? Dan kunt u ervoor kiezen deze te behouden en er eentje gratis bij te kiezen.

 • Wij hebben meerdere KPN mobiel abonnementen in ons gezin. Profiteren we allemaal van de voordelen?

  Dat klopt. Op elk KPN mobiel abonnement dat geregistreerd staat op uw adres ontvangt u de maandelijkse korting en de dubbele data. Daarnaast kunt samen MB’s delen en gratis onderling bellen.

  Hoeveel korting u krijgt, hangt af van uw bundel en abonnement:

  • 0 GB, 6 GB en 12 GB data is 2,50 korting per maand
  • Unlimited50 data is 5,- korting per maand
  • Unlimited300 data  en SuperUnlimited is 7,50 korting per maand
 • Ik heb een mobiel abonnement van Simyo. Kan ik mij dan ook aanmelden?

  Het is helaas niet mogelijk om u aan te melden voor Solcon Compleet Extra’s wanneer u een mobiel abonnement van Simyo heeft. Loopt uw abonnement bijna af of heeft u een prepaid abonnement? Dan kunt u (binnenkort) overstappen op mobiel van KPN en profiteren van de voordelen van Solcon Compleet Extra’s.

  Overgestapt van Solcon mobiel op Simyo mobiel?
  Vorig jaar zijn veel klanten van Solcon Mobiel overgestapt op Simyo. De organisatie, het aanbod en de uitstekende service van Simyo gaven de beste match voor de gebruikers van Solcon Mobiel. Na de destijds speciale overstap aanbieding, blijft Simyo alle klanten voorzien van voordelige tarieven voor Sim Only of Prepaid. Liever een nieuw toestel, Sim Only abonnement met ruime databundel, of Unlimited Data? Dan is een Mobiel abonnement van KPN wellicht iets voor u. Wanneer u kiest oor KPN Mobiel in combinatie met Solcon Compleet Extra’s profiteert u van de gratis voordelen.

 • Hoe meld ik mij aan voor Solcon Compleet Extra’s?

  U meldt zich met een paar eenvoudige stappen aan via Serviceweb. Uw gebruikersnaam vindt u op uw laatste factuur of op uw orderbevestiging. Weet u uw wachtwoord niet meer? Vraag deze dan direct op via deze pagina. Zo maakt u zichzelf binnen nog geen 5 minuten compleet!

  Lukt het niet om in te loggen in Serviceweb? Dan helpen we u graag telefonisch verder met de aanmelding voor Solcon Compleet Extra’s. Onze klantenservice is bereikbaar op 088 – 003 22 22 op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.

 • Krijg ik de voordelen echt gratis?

  Met Solcon Compleet Extra’s krijgt u de voordelen echt helemaal cadeau. Dat betekent inderdaad dat u niet voor de voordelen hoeft te betalen. Dus geen addertjes onder het gras.

 • Met welke mobiele abonnementen zijn de voordelen geldig?

  Alle KPN Mobiel-abonnementen afgesloten na 2012 en voor 8 oktober 2019 komen in aanmerking voor Solcon Compleet Extra’s. KPN abonnementen die niet in aanmerking komen voor Solcon Compleet Extra’s zijn Digitenne, PSTN of ISDN, KPN prepaid, het Nummerbehoud abonnement van KPN (tijdelijk nummer), de KPN Bedrijfsbundel, FlexiBel Family abonnementen, maandelijkse abonnementen en zakelijke abonnementen.

  Heeft u mobiel van KPN, Telfort of KPN Hussel op hetzelfde adres als uw Solcon internetverbinding? Lees dan hieronder de voorwaarden die voor u gelden.

  Internet van Solcon + KPN mobiel (afgesloten na 2012 en voor 8 oktober 2019) Internet van Solcon + KPN Hussel mobiel (afgesloten na 8 oktober 2019) Internet van Solcon + mobiel van Telfort
  ✓ Zenderpakket cadeau (alleen mogelijk i.c.m. Solcon TV) ✓ Zenderpakket cadeau (alleen mogelijk i.c.m. Solcon TV) ✓ Zenderpakket cadeau (alleen mogelijk i.c.m. Solcon TV)
  ✓ Iedere maand korting ✓ Iedere maand korting x Iedere maand korting
  ✓ Dubbel zoveel data x Dubbel zoveel data (Unlimited Data beschikbaar) x Dubbel zoveel data
  ✓ Samen MB’s delen ✓ Samen MB’s delen x Samen MB’s delen
  ✓ Gratis onderling bellen ✓ Gratis onderling bellen x Gratis onderling bellen
 • Tot wanneer zijn de voordelig geldig?

  U ontvangt de voordelen van Solcon Compleet Extra’s voor onbepaalde tijd, zolang u aan de voorwaarden blijft voldoen.

  * KPN en Solcon hebben het recht om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen of te stoppen met de actie.

 • Hoe kan ik mijn zenderpakket wisselen?

  U kunt elke maand van zenderpakket wisselen. Dit doet u eenvoudig & snel via Serviceweb.

 • Ik heb nog geen KPN mobiel abonnement. Hoe kom ik in aanmerking?

  U sluit via kpn.com eenvoudig een KPN mobiel abonnement af. Daarna komt u in aanmerking voor Solcon Compleet Extra’s.

 • Ik heb CAI TV, kom ik dan in aanmerking voor Solcon Compleet Extra's?

  Heeft u geen Solcon TV, maar CAI TV? Dan kunt u ook profiteren van de voordelen van Solcon Compleet Extra’s. Het enige voordeel waar u geen gebruik van kunt maken is het zenderpakket cadeau. De rest van de voordelen kunt u gewoon activeren.

 • Ik ga verhuizen, en nu?

  Wanneer u gaat verhuizen en gebruik maakt van de voordelen van Solcon Compleet Extra’s is het belangrijk dat u ook zelf uw adres wijzigt bij KPN. Op deze manier kunt u gebruik blijven maken van de gratis voordelen. Beide abonnementen dienen namelijk geregistreerd te staan op hetzelfde Nederlandse adres.