Internet abonnement van Solcon

Snel en betrouwbaar internet met uw perfecte abonnement

Als u op zoek bent naar snel internet, dan is een internet abonnement van Solcon een must-have. Met een internet abonnement kunt u thuis of op kantoor genieten van snel internet zonder zorgen over een trage internetverbinding. Onze internet abonnementen zijn geschikt voor elk huishouden of bedrijf. Met onze snelle internetverbindingen hoef je nooit meer te wachten op het downloaden van bestanden of het streamen van je favoriete series.

Waarom Solcon internet?

Solcon internet biedt veel voordelen. Ons internet is snel en betrouwbaar, zodat u altijd kunt genieten van de beste online ervaring. Daarnaast bieden we ook een hoge mate van veiligheid en privacy, met gratis internetbeveiliging en filters voor ongewenste inhoud. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice, zodat u altijd geholpen wordt als er problemen zijn.

Daarom kiezen voor internet van Solcon

 • Het beste modem bij u thuis: de FRITZ!Box van AVM
 • Supersnel en betrouwbaar internet: geen onderbrekingen meer
 • Solcon Veilig Online: apparaatbeveiliging en ouderlijk toezicht
 • Nieuwste technologie: Mesh-wifi
 • Vast IP-adres

Doe de postcodecheck

Direct en veilig online

Als u een internet abonnement bij Solcon afneemt, kunt u rekenen op veilig internet. Het is ons doel om u zo snel mogelijk up en running te krijgen. Zodra de internetaansluiting volledig gereed is, kunt u online via uw computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. En met Solcon Veilig Online zijn uw apparaten beschermd. Dat is wel zo’n fijn idee. Benieuwd wat wij er allemaal aan doen zodat u veilig online bent?

Dit doen wij aan online veiligheid

Solcon Veilig Online

Beveilig gratis 2 apparaten met Solcon Veilig Online.

→ Ga naar Solcon Veilig Online

ESPN kanaal 14 Gratis

Als klant van Solcon kijkt u gratis naar ESPN op kanaal 14.

→ Ga naar ESPN

Voordelen cadeau

Met Solcon Compleet Extra’s ontvangt u elke maand voordelen.

→ Ga naar Solcon Compleet Extra’s

Overstapservice

Met de gratis overstapservice helpen wij u probleemloos overstappen.

→ Ga naar Overstappen

Welk internet abonnement van Solcon past het beste in uw situatie?

Bij Solcon hebben we diverse opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen glasvezel internet en DSL internet. Weet u niet precies welk pakket het beste bij uw situatie past? Probeer dan onze internet keuzehulp en wij geven u op maat gemaakt advies voor uw internet oplossing!

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Heeft u verder nog vragen?

 • Hoe lang duurt de levering?

  De duur van de levering hangt af van uw aangevraagde dienst. Neem telefonisch contact op met onze Klantenservice via 088 – 003 22 22 om de status op te vragen.

 • Wat doet de monteur?

  Met de Solcon Opleverservice biedt Solcon een volledige nette oplevering van onze diensten met een persoonlijke toelichting. Klik hier voor meer informatie.