Online tv kijken bij Solcon

Wilt u online tv kijken, zodat u overal de mogelijkheid heeft om uw favoriete televisieprogramma te volgen? Bij Solcon hebben wij een Solcon TV-app in het leven geroepen. Als u een televisie abonnement heeft bij Solcon, kunt u volledig kosteloos gebruik maken van deze app. Het enige wat u verder nodig heeft is een telefoon of tablet waarmee u via wifi of 4G/5G verbinding kunt maken met het internet. Door onze speciale Solcon TV-app heeft u eigenlijk altijd een televisie bij u. Online tv kijken was nog nooit zo makkelijk als met de app van Solcon. Download de app en bekijk direct de leukste televisie programma’s online. 

Hoe kunt u online tv kijken?

Online TV kijken bij Solcon is vrij eenvoudig. Wij hebben er alles aan gedaan om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Als u al een abonnement heeft bij Solcon, kunt u de TV-app downloaden en inloggen met uw login gegevens. Daarna kunt u direct televisie kijken via uw online device. De TV-app van Solcon is beschikbaar voor alle gangbare devices.

Met de gratis app kijkt u op uw tablet of mobiel onderweg via openbare wifi-netwerken, 3G of 4G.

Download hieronder de app voor uw toestel.

  

Online televisie kijken zonder Solcon abonnement

Heeft u geen televisie abonnement bij Solcon? Dan kunt u ook geen gebruik maken van onze Solcon TV-app. Wilt u echter wel graag online televisie kijken via onze handige app? Bekijk dan direct de mogelijkheden voor het aansluiten van een televisie abonnement. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen met onze Klantenservice. Zij staan u graag te woord en adviseren u over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Begin gemist

Wilt u graag een programma dat al eerder begonnen is vanaf het begin bekijken? Met de app kijkt u programma’s vanaf het begin terug.

Live TV pauzeren

Even snel tussendoor een glas drinken uit de keuken halen? Geen probleem. U kunt nu ook live tv pauzeren met de pauze-knop.

Opnames kijken

Heeft u een programma opgenomen via uw televisie? U bekijkt uw opnames op al uw apparaten. Dus ook op op uw tablet of mobiel.

Zenderoverzicht

Met de Solcon TV-app kijkt u naar meer dan 35 zenders. Ga naar het zenderoverzicht en selecteer de optie: Online TV.

GO app

Film 1, Ziggo Sport Totaal of ESPN Compleet

Heeft u een extra zenderpakket, zoals Film1, Ziggo Sport Totaal of ESPN Compleet? Dan bekijkt u via de GO app altijd en overal uw favoriete zender. U logt in de app in met uw TV-accountnummer en koppelcode.

Een extra zender op uw laptop of computer?
Ga naar de website van Film 1,  Ziggo Sport Totaal Go of ESPN Watch en selecteer Solcon als uw aanbieder. Log vervolgens in met uw TV-accountnummer en koppelcode. 

→ Waar vind ik mijn TV accountnummer en koppelcode?

     espn app logo

Heeft u verder nog vragen?