TV kijken op uw vakantieadres, zonder internet

Hoe kunt u TV kijken op de camping zonder internet?

Vakantie: dé tijd om lekker met uw gezin te zijn en geen verplichtingen te hebben. Maar om ultiem te ontspannen kan een leuk tv-programma of een goede film of serie niet ontbreken. In deze blog vertellen we hoe u tv kunt kijken op de camping en beantwoorden we de vraag of dat zonder internet kan.

TV kijken zonder internet

Is dit wel mogelijk? Het antwoord is simpel: ja, maar het is niet echt van deze tijd.. Het is alleen mogelijk als u nog een traditionele tv-ontvangst methode heeft. Denk aan kabeltelevisie, een antenne of een satelliet. Tegenwoordig gaat TV kijken vaak gepaard met internet. Dit komt door de opkomst van streamingdiensten en IPTV (Internet Protocol Television). Streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video en vele anderen bieden tv-programma’s en films via het internet aan. IPTV-services leveren ook tv-kanalen via internet protocollen.

Benodigdheden om TV te kijken op de camping

Grote kans dat u geen TV heeft meegenomen naar de camping. Heeft u wel een tablet, laptop of smartphone mee? Dan heeft u van tevoren films of series kunnen downloaden in uw favoriete streamingdienst. Heeft u dit niet gedaan? Dan moeten we u helaas vertellen dat het niet mogelijk is om op de camping TV te kijken zonder internet. 

Alternatieven om TV te kijken op de camping

Heeft u toch een wifi-verbinding of voldoende bereik gevonden op de camping? Of heeft u genoeg MB’s? Dan kunt u ervoor kiezen om films en series te kijken via een streamingdienst. U kunt gemakkelijk de app van Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst downloaden. 

Via bovenstaande streamingsdiensten kunt u natuurlijk geen (live) Nederlandse televisie kijken. Wilt u dit wel? Dan kunt u met de Solcon TV app al uw favoriete programma’s kijken op uw vakantieadres. Zo weet u zeker dat u geen één sportwedstrijd of aflevering van uw serie hoeft te missen. 

Waarom Solcon TV-app van pas komt op vakantie?

Een aantal voordelen van de Solcon TV app zijn:

  • Toegang tot meer dan 35 zenders zenders
  • Kijken waar u wilt
  • Beschikbaar op elk apparaat met internet
  • Kijken wanneer u wilt
  • Afspelen vanaf het begin
  • Live TV kan gepauzeerd worden
  • Opgenomen programma’s terugkijken op alle apparaten

Zijn er beperkingen of abonnement vereisten voor het gebruik van de Solcon TV-app in het buitenland?

Gelukkig zitten er niet veel beperkingen aan het gebruiken van de Solcon TV app. Houd er alleen rekening mee dat u internet of wifi verbinding nodig heeft. Daarnaast heeft u ook een VPN verbinding nodig om te kunnen genieten van Nederlandse programma’s. 

Dus laat het bingen maar beginnen. Fijne vakantie!

Download de TV-app