Mesh wifi netwerk

BESTEL VLUG!

Vergroot uw wifi met mesh

Snel internet willen we allemaal. Het is dan ook niet fijn als het wifi-signaal in sommige kamers zwakker is. Gelukkig is er een oplossing & dat heet mesh: dé nieuwste internet technologie van dit moment. En met 2 FRITZ!Repeaters (wifi Mesh-set) heeft u mesh in huis!

Doe de postcodecheck

Voordelen van mesh wifi

Supergoed bereik

Met mesh wifi heeft u een supergoed bereik. Voor het (af)spelen van video’s, muziek en games zonder onderbrekingen.

Optimale snelheid

FRITZ! + FRITZ! = mesh. Mesh stuurt uw apparaat automatisch naar het wifi-punt met de beste ontvangst en snelheid.

Eenvoudig aansluiten

U hoeft de wifi-repeaters gewoon alleen even in het stopcontact te doen. Dus geen gedoe met kabels. Dat maakt de installatie heel eenvoudig.

Wat is mesh wifi?

Mesh wifi betekent ook wel multi-room wifi. Iets wat we vandaag de dag allemaal willen, toch? Met mesh wifi haalt u de nieuwste internet technologie in huis. Bij een mesh-netwerk werken meerdere slimme wifi punten samen om te zorgen voor een supergoed bereik en de hoogst mogelijke snelheid. Zo geniet u van internet in welke ruimte in huis u zelf wilt.

Creëer uw eigen mesh netwerk

Met de wifi Mesh-set van Solcon creëert u gemakkelijk een eigen mesh-netwerk bij u thuis. U sluit de repeaters draadloos aan bij een ruimte bij u in huis, bijvoorbeeld op zolder of in de schuur.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


veilig-online-usp-icoon

Veilig online

Bij Solcon staat online veiligheid op 1. Daarom krijgt u Solcon Veilig Online gratis voor 2 apparaten. Met dit pakket is uw apparaat goed beveiligd!

solcon-compleet-usp-icoon

Samen met KPN

Solcon en KPN werken samen. Combineer internet van Solcon met mobiel van KPN en krijg vele voordelen. En u kunt gratis uw KPN e-mailadres behouden.

espn-usp-icoon

Elk weekend scoren

U kijkt bij ons gratis naar ESPN op kanaal 14. Elke week weer een spannende wedstrijd van één van de topclubs uit de Eredivisie. Dat is goed nieuws, toch?

overstappen-usp-icoon

Snel overstappen

Met de overstapservice van Solcon is overstappen eenvoudig én snel. We regelen de gehele overstap van uw huidige internetprovider naar Solcon. Ook betaalt u geen activatiekosten.

Heeft u verder nog vragen?

  • Voor wie is mesh wifi geschikt?

    Wanneer u graag zonder problemen in huis online wilt zijn, dan is mesh wifi iets voor u. En het klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar gelukkig kunnen we u geruststellen dat dit niet het geval is. U hoeft de wifi-repeaters namelijk alleen maar in het stopcontact te steken. Dus geen lastig gedoe met kabels trekken.

  • Waar kan ik de wifi-repeaters het beste plaatsen?

    Ons advies is om een van de wifi-repeaters te plaatsen vlak naast uw modem. De andere repeater plaatst u vlakbij de plek waar uw goede wifi wilt hebben. Zolang het lampje op de repeater groen blijft branden is dit een goede plek. Wordt het lampje oranje? Dan bent u te ver van het modem af.