Mesh wifi netwerk

Wat is mesh wifi?

Mesh wifi betekent ook wel multi-room wifi. Of terwijl Wifi in het hele huis. Iets wat we vandaag de dag allemaal willen, toch? Met mesh wifi haalt u de nieuwste internet technologie in huis. Bij een mesh-netwerk werken meerdere slimme wifi punten samen om te zorgen voor een supergoed bereik en de hoogst mogelijke snelheid. Zo geniet u van internet in welke ruimte in huis u zelf wilt.

Creëer uw eigen mesh netwerk

Met de wifi Mesh-set van Solcon creëert u gemakkelijk een eigen mesh-netwerk bij u thuis. U sluit de repeaters draadloos aan bij een ruimte bij u in huis, bijvoorbeeld op zolder of in de schuur.

Voordelen van mesh wifi

Supergoed bereik

Met mesh wifi heeft u een supergoed bereik. Voor het (af)spelen van video’s, muziek en games zonder onderbrekingen.

.

Optimale snelheid

FRITZ! + FRITZ! = mesh. Mesh stuurt uw apparaat automatisch naar het wifi-punt met de beste ontvangst en snelheid.

 

Eenvoudig aansluiten

U hoeft de wifi-repeaters gewoon alleen even in het stopcontact te doen. Dus geen gedoe met kabels. Dat maakt de installatie heel eenvoudig.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


veilig-online-usp-icoon

Veilig online

Bij Solcon staat online veiligheid op 1. Daarom krijgt u Solcon Veilig Online gratis voor 2 apparaten. Met dit pakket is uw apparaat goed beveiligd!

solcon-compleet-usp-icoon

Samen met KPN

Solcon en KPN werken samen. Combineer internet van Solcon met mobiel van KPN en krijg vele voordelen. En u kunt gratis uw KPN e-mailadres behouden.

espn-usp-icoon

Elk weekend scoren

U kijkt bij ons gratis naar ESPN op kanaal 14. Elke week weer een spannende wedstrijd van één van de topclubs uit de Eredivisie. Dat is goed nieuws, toch?

overstappen-usp-icoon

Snel overstappen

Met de overstapservice van Solcon is overstappen eenvoudig én snel. We regelen de gehele overstap van uw huidige internetprovider naar Solcon. Ook betaalt u geen activatiekosten.

Heeft u verder nog vragen?

  • Voor wie is mesh wifi geschikt?

    Wanneer u graag zonder problemen in huis online wilt zijn, dan is mesh wifi iets voor u. En het klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar gelukkig kunnen we u geruststellen dat dit niet het geval is. U hoeft de wifi-repeaters namelijk alleen maar in het stopcontact te steken. Dus geen lastig gedoe met kabels trekken.

  • Waar kan ik de wifi-repeaters het beste plaatsen?

    Ons advies is om een van de wifi-repeaters te plaatsen vlak naast uw modem. De andere repeater plaatst u vlakbij de plek waar uw goede wifi wilt hebben. Zolang het lampje op de repeater groen blijft branden is dit een goede plek. Wordt het lampje oranje? Dan bent u te ver van het modem af.