Nieuw: zender van de maand!

Nieuw: zender van de maand!

Speciaal voor alle Solcon TV-klanten hebben we een leuk nieuwtje. Vanaf nu gaan we van start met de ‘zender van de maand’. We zetten hierbij elke maand een zender in de spotlight die u gratis bekijkt op kanaal 42. Van zenders met spannende misdaad en leuke kinderprogramma’s tot live sport. Voor een ieder wat wils.

Met in mei de zender…

In de maand mei kijkt u gratis naar Discovery Science. Op deze zender kijkt u naar leerzame en meeslepende programma’s, zoals Street Science, How the Universe Works, Unearthed, Nasa’s Unexplained Files en nog veel meer. Elke uitzending brengt u een stukje dichterbij het begrijpen van de wereld om ons heen. U vindt de zender automatisch op kanaal 42 en hoeft hier dus zelf niks voor te activeren.

Kijktip: Cornwall Air 999

Volg het buitengewone werk van de Cornwall Air Ambulance. Deze piloten en paramedici zetten hun leven op het spel om de vakantiegangers en de lokale bevolking van Cornwall te beschermen. Zij verstrekken kritieke zorg aan de meest ernstig zieke en gewonde mensen in Cornwall. U kijkt naar Cornwall Air 999 vanaf 2 mei t/m 30 mei elke zondag om 20:10 uur.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wilt u deze zender blijven kijken, ook na mei? Sluit dan het Pluspakket af. Met het Pluspakket krijgt u meer dan 20 extra zenders. Leuk voor jong én oud. Activeer het Pluspakket eenvoudig voor € 9,95 per maand. Maandelijks aan- en uit te zetten via Serviceweb.

Ontdek meer over het Pluspakket


Reacties

naomihoekman

5 mei 2021

Beste meneer/mevrouw van Egmond, Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat u een persoonlijke zenderlijst actief heeft staan. Om dit uit te zetten gaat u via uw televisie naar de instellingen van het tv-menu, kies vervolgens 'persoonlijke zenderlijst' en klik dan op 'herstellen'. Alle zenders zijn dan toegevoegd. Als het goed is vindt u nu op kanaal 42 de zender van de maand! Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust even contact met ons op via 088 - 003 22 22. We kijken graag met u mee. Met vriendelijke groet, Solcon


R. van Egmond

4 mei 2021

Leuk zo'n zender van de maand, maar bij mij werkt het niet op de oude amino. Waar vind ik deze?