Viaplay in 2024: alle veranderingen op een rij  

Jouw Viaplay abonnement in 2024 bij Solcon

Ook in 2024 geniet je met Viaplay van topsport, documentaires, films en series. Lees hier alles over het aanbod van Viaplay en kijk wat er voor jou verandert in 2024.    

Viaplay in 2024: alle veranderingen op een rij  

Voor jou als kijker verandert er het een en ander in 2024. Wij zetten de veranderingen voor jou op een rij:  

Gratis F1® TV Pro

Met een Viaplay abonnement krijg je in 2024 gratis toegang tot de F1® TV Pro app. Hiermee kijk je Formule 1® zoals jij dat wil, luister je live naar alle teamradio’s en duik je in de statistieken van de wedstrijden.
Maar dat is nog niet alles: Als echte Formule 1® fan kijk je onbeperkt races en samenvattingen uit eerdere seizoenen terug en bekijk je analyses van kenners uit het veld. Met een uitgebreid aanbod aan documentaires leer je alles over F1® legendes en iconische raceteams
Als klant van Viaplay ontvang je bericht over het downloaden van de F1® TV Pro app. 

Viaplay stopt met TV zender Viaplay Xtra

Viaplay heeft besloten om te stoppen met zender Viaplay Xtra. Deze zender was eerder te ontvangen op kanaal 225. Je kunt dus geen Formule 1® meer kijken op deze zender. Alle wedstrijden en andere Formule 1® uitzendingen zijn te volgen via de Viaplay app. Om de Viaplay app te kunnen gebruiken, moet je de streamingsdienst bij Solcon hebben geactiveerd. Daarna kun je een Viaplay account maken. Download de Viaplay app in jouw Appstore of Playstore en log in met jouw Viaplay account. Stream vervolgens alle wedstrijden met jouw Chromecast of Apple TV. 

Met meerdere mensen tegelijk live sport kijken

Deel jij je Viaplay-abonnement met iemand anders? Dan kun je door een aanpassing in de voorwaarden van Viaplay niet meer tegelijkertijd live naar dezelfde sportwedstrijd kijken.   

Kan de trots van Nederland zijn wereldtitel met succes verdedigen?

Als Formule 1® fan kan je eigenlijk niet zonder de streamingsdienst van Viaplay. Maak als abonnee van Viaplay in 2024 gratis gebruik van de F1® TV Pro app en kijk de wedstrijd zoals jij dat wil. Je hebt live toegang tot beelden vanaf het circuit. Schakel ook over naar on-board camera’s en statistieken uit de pitstraat. 
Viaplay geeft jou niet alleen toegang tot de races, je ziet ook alle trainingen en kwalificaties live, met Nederlands commentaar. Maak jouw raceweekend compleet met alle voor- en nabeschouwingen van de races. Je mist dus niets van strijd om de wereldtitel van 2024.  

Wat is er nog meer te zien?

Of je nu liefhebber bent van voetbal, darts of een andere sport: bij Viaplay zit je goed. 
Mis in 2024 niets van de tweede helft van de Engelse Premier League of kijk naar de Duitse Bundesliga.   Gaat de derde pijl ook in de triple 20? Zit op het puntje van je stoel tijdens alle PDC dartwedstrijden en juich Michael van Gerwen naar het kampioenschap. Kijk verder naar MMA, golf, snooker en nog veel meer.

Even geen sport?

Viaplay heeft een breed aanbod aan internationale films en series. De streamingsdienst produceert zelf Scandinavische dramaseries als ‘Box 21’ en ‘The Investigation’. Ook als reality-liefhebber zit je goed met series als ‘The real housewives’, en ‘Below Deck’. Kijk verder naar zowel Nederlandse, als buitenlandse films in alle genres.

Meer informatie over Viaplay