De diverse TV-opties bij Solcon alles-in-1

De diverse TV-opties bij Solcon alles-in-1

Het is erg fijn om al uw diensten bij 1 provider te hebben. Zo heeft u alles gemakkelijk op 1 plek staan. De alles-in-1 pakketten van Solcon bestaan uit internet, telefonie en televisiediensten. In deze blog benoemen we de internet en telefonie dienst, maar we focussen ons voornamelijk op de TV dienst. Lees verder en ontdek alle voordelen van TV in uw alles-in-1 pakket bij Solcon.

Waarom Solcon alles-in-1?

Solcon biedt alles-in-één pakketten aan om u als klant een naadloze en geïntegreerde communicatie- en entertainment ervaring te bieden. Met onze alles-in-één pakketten combineert u internet, telefonie en televisie op een eenvoudige manier. Hierdoor profiteert u niet alleen van gemak, maar ook van de voordelen van bundeling, zoals aantrekkelijke prijsvoordelen en de mogelijkheid om al uw diensten bij één betrouwbare provider te beheren. 

Onze alles-in-1 pakketten bestaan uit internet, televisie en telefonie. Bij elk pakket is de telefoniedienst hetzelfde. U kunt van 0,15 per minuut bellen naar vaste nummers, heeft gratis nummerbehoud en kunt kosteloos bellen met andere Solcon klanten. Belt u meer dan 2,5 uur per maand? Dan is het voor u voordeliger om een belbundel van €13,50 per maand te activeren bij uw alles-in-1 pakket.

Bij de internetdienst kunt u kiezen uit verschillende internetsnelheden. U kunt van tevoren nagaan welke snelheid zal voldoen aan de internet behoefte van u en uw huishouden. Op basis hiervan kunt u een keuze maken uit de pakketten.

De voordelen en opties van TV bij Solcon

In een alles-in-pakket van Solcon zit uiteraard ook onze TV dienst. Deze dienst bestaat uit verschillende opties en voordelen. We lopen er even bij langs.

Solcon TV

Bij Solcon heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke televisiepakket op maat te creëren. Ons basis televisieabonnement omvat een vast zenderaanbod, maar u heeft de vrijheid om naar eigen voorkeur extra pakketten toe te voegen. Of u nu een fervent filmliefhebber bent, geniet van verschillende sportevenementen, of speciale interesse hebt in Duitse zenders. Wij hebben diverse aanvullende zenderpakketten beschikbaar die perfect aansluiten op uw wensen.

70+ televisiezenders

Ons standaard tv-zenderpakket biedt een uitgebreide selectie van meer dan 70 zenders. Hierdoor heeft u als kijker toegang tot een breed scala aan entertainment, nieuws, sport en informatieve programma’s. Met deze diverse line-up is er voor iedereen wel iets te vinden om van te genieten.

Gemakkelijk aanpassen

Bij Solcon hanteren we een zeer flexibel abonnement beleid. Stel, u wilt tijdens de zomerstop geen gebruikmaken van het ESPN-pakket. Geen probleem! Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, wat betekent dat u het ESPN-pakket eenvoudig kunt pauzeren en weer kunt activeren bij de start van het nieuwe seizoen. Hierdoor betaalt u alleen voor het extra pakket in de maanden waarin u er daadwerkelijk gebruik van maakt en profiteert u van de toegevoegde waarde. In de overige maanden kunt u het extra pakket simpelweg uitschakelen. Dit geeft u de vrijheid om uw abonnement aan te passen op basis van uw behoeften, wanneer u dat wilt.

Solcon TV app

Al onze klanten kunnen gratis gebruikmaken van de Solcon TV App. Deze app maakt het mogelijk om altijd en wanneer u wilt te kunnen genieten van uw favoriete TV programma’s. De app is via de App Store of de Google Play Store gemakkelijk te downloaden op al uw apparaten. Er is wel een internet of wifi verbinding nodig als u de app wilt gebruiken. Op vakantie gaan en toch uw favoriete films en series kijken is dus geen enkel probleem.

TV gemist

Heeft u een programma gemist of wilt u net dat ene doelpunt nog even terugkijken? Geen probleem! U kunt 24 uur gratis programma’s terugkijken op 15 zenders. Liever 7 dagen terugkijken? Tegen een meerprijs is dat ook mogelijk en kunt u ook nog eens programma’s opnemen!

45+ HD en 4K TV-ontvanger

Bij ons kijkt u uw televisieprogramma’s in 45+HD en profiteert u van de nieuwste technologieën voor een optimale kijkervaring. Inbegrepen bij uw pakket is een geavanceerde 4K tv-ontvanger, die zorgt voor haarscherpe beelden en levendige kleuren. Met deze state-of-the-art ontvanger kunt u genieten van uw favoriete programma’s en films in verbluffende 4K Ultra HD-resolutie, waardoor elk detail tot leven komt en u het gevoel krijgt alsof u zelf midden in de actie bent. 

Heeft Solcon ook Viaplay?

Zoals u weet kunt u bij ons uw eigen zenderpakket samenstellen. Dit houdt in dat u zelf zenders kunt toevoegen waar u behoefte aan heeft. De een kijkt bijvoorbeeld meer films en de ander meer sport. 

Zo bieden we bij Solcon ook de mogelijkheid om Viaplay toe te voegen aan uw zenderpakket. Zo kunt u onder andere genieten van Formula 1®, Premier League, darten, Bundesliga, MasterChef en nog een heleboel andere sporten, films en series.

Een aantal voordelen van Viaplay bij Solcon zijn:

  • Volg de F1® seizoenen
  • Duidelijke afspraken en prijzen
  • Solcon als vast aanspreekpunt
  • In enkele stappen aangevraagd
  • Maandelijks opzegbaar
  • Al uw zenders overzichtelijk in één online omgeving
  • Alles op één factuur

Heeft Solcon Netflix?

Helaas is het bij Solcon niet mogelijk om Netflix toe te voegen aan uw zenderpakket. Gelukkig is het wel gemakkelijk om Netflix te streamen van uw smartphone naar uw televisie door middel van een Chromecast.

Heeft u toch behoefte aan meer films dan dat wordt uitgezonden op reguliere zenders, dan kunt u wel Film1 toevoegen aan uw zenderpakket. Film1 biedt een indrukwekkende mix van premières, de nieuwste films en tijdloze klassiekers. Het is dé hoogwaardige filmservice die u direct toegang geeft tot topfilms, zonder dat u lang hoeft te speuren om ze te vinden. Geniet zonder onderbrekingen van de beste films, allemaal zonder advertenties, tegen een vast maandelijks tarief. U heeft de controle over welke films u op welke locatie en op welk apparaat wilt bekijken.

Er is veel mogelijk bij de televisiedienst van de alles-in-1 pakketten van Solcon.

Ontdek alle mogelijkheden