Welk abonnement voor tv en internet past het beste bij u?

Welk abonnement voor tv en internet past het beste bij u?

De combinatie tv en internet zijn als geliefden. De één kan niet meer zonder de ander. Dat komt door de aanwinst van digitale televisie. Heerlijk die uitgebreide keuze aan series, films, sport,- en praatprogramma’s. Alleen is teveel keuze soms ook onoverzichtelijk. Want waarom een abonnement nemen op extra sportkanalen als u meer een filmliefhebber bent, of andersom natuurlijk. Daar wilt u zelf keuze in hebben. Daarom kunt u uw eigen zenderpakket samenstellen. Voor ieder wat wils.

Digitale tv en internet zijn als geliefden

Zonder internet en digitale tv wordt het televisie kijken net als vroeger: geen films op kunnen nemen, pauzeren of terugspoelen maar aan uw huisgenoot vragen of deze u luidkeels kan vertellen wat er in die zenuwslopende scène gebeurt terwijl u vliegensvlug naar de koelkast rent voor een lekker hapje. Dat is met digitale televisie dus verleden tijd. En om het u makkelijk en zo goedkoop mogelijk te maken bundelen we pakketten: internet én televisie. Dan kunt u gewoon genieten van de standaard zenders die wij bij een televisie abonnement aanbieden. Dat zijn er maar liefst 70+.

Welke zenders ontvangt u?

In dit overzicht ziet u of in het basispakket al de zenders zitten die u leuk vindt. Maar goed, deze zijn misschien niet allemaal even inspirerend, grappig of onderhoudend. Dan kunt u ervoor kiezen dit aan te vullen met een extra zenderpakket.

Smaken verschillen

Nu houdt niet iedereen van films of van sport of kinderprogramma’s. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen. En daarom bieden we 4 pakketten aan. Hieronder onze pakketten op een rijtje.

Pluspakket

Kijk op het zenderoverzicht en vink aan de linkerkant van de pagina het basispakket als pluspakket aan. Op die manier ziet u welke zenders er tot uw beschikking zijn. Het pluspakket is een aanrader voor jong en oud, er zitten in het pluspakket leuke kinderzenders zoals Nickelodeon Junior en Babytv voor de allerkleinsten.

Film 1

Bent u een echte film- maar geen reclame liefhebber? Dan is deze aanvulling perfect. Van drama tot comedy van thriller tot familiefilm. En zoals bij de andere tv abonnementen kunt u de app downloaden en overal binnen de EU van de beste films genieten.

Opnemen en doorspoelen

Reclame doorspoelen, programma’s opnemen die u tot 7 dagen na opname terug kunt kijken. Zijn er op een voor u onmogelijk tijdstip films of programma’s die u wilt kijken als de kinderen in bed liggen? Dan kunt u met opnemen en doorspoelen meerdere programma’s opnemen. Kijk op het zenderoverzicht en vink aan de linkerkant van de pagina het basispakket als ‘opnemen en doorspoelen’ aan.

ESPN Compleet

Met minimaal 4 extra kanalen om niets te hoeven missen op nationaal en internationaal sportgebied. Ook de grootste Amerikaanse sportcompetities ziet u op ESPN Compleet. Als u al klant bij Solcon bent kunt u deze zender gemakkelijk zelf aanzetten. Klik hier of bel voor hulp met onze klantenservice: 088 003 2222.

Ziggo Sport Totaal

Bent u een rasechte, onvermoeibare sportliefhebber? Dan heeft u met Ziggo Sport Totaal geluk: 6 extra sportzenders: van de UEFA Champions League tot tennis, golf, atletiek en meer. Klik hier om te zien wat er allemaal toegevoegd worden aan het basis abonnement. Meteen kijken? U kunt Ziggo Sport totaal hier aanzetten. Uiteraard hoeft u geen sportwedstrijd te missen als u binnen de EU op vakantie of zakenreis bent. Download de app op uw tablet of laptop. Dat kan voor Android apparaten hier voor Apple hier en voor de Microsoft Store app hier.

Duits pakket

Deze extra biedt tot 10 extra Duitse zenders aan. Veel films, leuke series voor jong en oud. Kijk op het zenderoverzicht en vink aan de linkerkant van de pagina het basispakket als Duits pakket aan. Voor meer informatie klik hier.

TV mee op vakantie

Wat deze vorm van televisiekijken zo prettig maakt is dat u een app kunt downloaden en overal in de EU (waar u online kunt) niets hoeft te missen. U neemt uw tv (in de vorm van een tablet of laptop) gewoon mee! Dan hoeft de aardige buur die tijdens uw afwezigheid uw planten en/ of huisdieren verzorgd niets voor u op te nemen

Meer weten over tv abonnementen?

Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem dus contact op en u wordt vriendelijk te woord gestaan. Bel gerust met: 088 003 2222. Bij Solcon staan we bekend om onze persoonlijke benadering. Wij gaan voor het beste resultaat in een veilige online omgeving. Veilig en betrouwbaar internet en thuiswerken zonder beperkingen. Meer weten? Ontdek Solcon Veilig Online. Wordt u liever persoonlijk te woord gestaan over onze diensten en services? Wees welkom bij één van onze servicepunten. Kijk dus snel op uw postcode of er een servicepunt bij u in de buurt zit!