ISA® van
Solcon,
aangenaam!

Waarom veilig internet belangrijk is!

Sinds we internet gebruiken is het heel normaal geworden om veel zaken online te regelen. Zo shoppen we regelmatig online en maken we wekelijks gebruik van internetbankieren zonder hier verder echt bij na te denken. Doordat we het dagelijks doen, willen we nog wel eens vergeten wat de gevaren hiervan zijn. We vullen gerust onze bankgegevens in en vertrouwen erop dat dit allemaal veilig is. Wanneer uw internetverbinding niet goed beveiligd is, loopt u het risico dat mensen uw gegevens kunnen onderscheppen. Daarom is het van groot belang om stil te staan bij veilig internet.

Cybercriminaliteit uitschakelen

Met de opkomst van het internet, is ook de cybercriminaliteit flink gegroeid. Door de flinke toename aan aantal webshops, gaan er steeds meer betalingen online. Cybercriminelen doen hier hun voordeel mee en proberen toegang te krijgen tot uw gegevens. Wanneer u gebruik maakt van veilig internet maakt u het cybercriminelen een stuk lastiger. En dat is wat we natuurlijk willen.

Veilig internet van Solcon

Bij Solcon zijn we al ruim 20 jaar bezig met het beschermen van de gegevens van onze klanten. Veilig internet aanbieden heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Bij ons kunt u zorgeloos internetten met de tips en tools van ISA®. Met de internetpakketten van Solcon kunt u thuiswerken zonder internet beperkingen. Wij zorgen ervoor dat u veilig online kunt gaan. Binnen Solcon blijven we ons continu verbeteren om kwaadwillende altijd een stap voor te blijven.

Introductie door ISA® van #meisjedachutniet.

#meisjedachutniet over veilig mediagebruik

ISA® blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over veilig en betrouwbaar internet via onze ISA® blog.

Ga naar de blog

Dit kunt u zelf doen

Download hier het .exe bestand om uw computer eenmalig te scannen op virussen, malware of ransomware.

Download

(Het .exe bestand zal automatisch op de achtergrond worden gedownload)

ISA®, hét Multimediafilter

2,95 per maand

Weet u wat uw kinderen allemaal online krijgen te zien? Ruim 69% van de ouders weet dit namelijk niet. De kans is groot dat u daarbij hoort.

Met het multimediafilter ISA® kunt u specifiek bepalen wat uw kinderen wel of niet te zien krijgen.

Lees meer