Bekijk TV-mogelijkheden bij Solcon

Wat kost TV kijken zonder internet?

In de wereld van vandaag, waar streamingdiensten en online entertainment de norm zijn geworden, zou u denken dat televisie met internet een vanzelfsprekende optie is. Maar misschien geldt dit niet voor u en heeft u alleen behoefte aan televisie kijken zonder internet. In deze blog vertellen we u wat de alternatieven zijn en of dit gerealiseerd kan worden bij Solcon. Lees verder om het te ontdekken. 

Hoe kan ik TV kijken zonder internet?

Misschien wilt u kosten besparen, vindt u een TV met internet ingewikkeld, is (glasvezel)internet niet beschikbaar bij u of geeft u gewoon de voorkeur aan de traditionele televisie. Gelukkig bestaan er een aantal opties waardoor u toch nog zonder internet ontspannen televisie kunt kijken. Hieronder bespreken we de mogelijkheden.

 1. Over-the-Air (OTA) Antenne: U kunt een OTA-antenne aanschaffen en installeren om toegang te krijgen tot lokale zenders zonder internet. Dit biedt een kosteneffectieve manier om basiszenders te bekijken.
 2. Kabel- of Satelliet-tv: Onze televisiedienst is vaak gebundeld met ons internetabonnement. Maar als u al een kabel- of satelliet tv-abonnement heeft, kunt u deze gebruiken om tv te kijken zonder internet.
 3. Lokale opslagmedia: Als u uw favoriete tv-programma’s en films lokaal opslaat op USB-sticks, harde schijven of andere opslagapparaten, kunt u ze bekijken zonder dat u op internet hoeft te zijn aangesloten.
 4. DVD’s en Blu-ray Discs: U kunt films en tv-series op dvd’s of Blu-ray discs kopen en afspelen op een geschikte speler zonder internettoegang.

De kosten van TV kijken zonder internet bij Solcon

Bij Solcon willen we ervoor zorgen dat onze klanten toegang hebben tot hoogwaardige televisiediensten die aan hun behoeften voldoen. Het is echter belangrijk om te weten dat televisie kijken zonder internet niet mogelijk is binnen ons aanbod. We bieden onze televisiedienst op basis van internetprotocol televisie (IPTV), wat betekent dat een actieve internetverbinding vereist is om toegang te krijgen tot ons uitgebreide tv-aanbod.

Bij het overwegen van een televisie abonnement bij Solcon, is het goed om te weten dat we deze dienst in combinatie met ons internet abonnement aanbieden. Deze bundeling van diensten is ontworpen om u een naadloze en geïntegreerde kijkervaring te bieden. Het betekent echter ook dat u altijd verbonden moet zijn met het internet om gebruik te kunnen maken van onze televisiediensten.

Alternatief voor TV zonder internet

Bent u onderweg, op vakantie of heeft u geen 4G verbinding tot uw beschikking, maar wilt u toch genieten van uw favoriete TV programma’s? Dan kunt u, wanneer u toch een wifi-verbinding heeft gevonden, televisie kijken via de Solcon TV app

Met onze online tv-service kunt u moeiteloos al uw gewenste kanalen bekijken op uw mobiele telefoon of tablet. Als u al een abonnement heeft bij Solcon, kunt u de Solcon TV app eenvoudig downloaden en inloggen met uw gebruikersgegevens. Zo krijgt u direct toegang tot televisie via uw online apparaat.

Voordelen van de Solcon TV app

Er zitten een aantal voordelen aan de Solcon TV app. Een aantal voordelen zijn:

 • Toegang tot meer dan 35 zenders 
 • Kijken waar u wilt
 • Beschikbaar op elk apparaat met internet
 • Kijken wanneer u wilt
 • Afspelen vanaf het begin
 • Live TV kan gepauzeerd worden
 • Opgenomen programma’s terugkijken op alle apparaten

U weet nu wat de mogelijkheden zijn om TV te kijken zonder internet. Heeft u toch liever een televisie en internet abonnement? Dan kunt u eens een kijkje nemen naar de alles-in-1 pakketten van Solcon.

Bekijk de pakketten