Gigabit: voor nóg sneller internet

Wilt u nog sneller internetten?

Tegelijk met het hele gezin online zijn. Films en series kijken, ongestoord bingewatchen, gamen en slimme apparaten in huis bedienen. Via de tv, smartphone, laptop of tablet. Het kan allemaal. Met 1 Gigabit glasvezel haalt u een downloadsnelheid tot wel 1 Gbit/s en een uploadsnelheid van 1000 Mbit/s in huis. Zo bent u zeker weten klaar voor de toekomst!

Let op: Gigabit is nog niet in heel Nederland beschikbaar. Gedurende het jaar kunnen steeds meer mensen er gebruik van maken. Doe de postcodecheck voor de beschikbaarheid op uw adres.

Waarom kiezen voor Gigabit?

Waanzinnig snel

En dan bedoelen we ook echt heel snel! Zo snel, dat de popcorn geen tijd heeft om te poppen.

Hoge kwaliteit

Ook al is het hele gezin online en staan er meerdere apparaten aan. De kwaliteit blijft hoog.

Altijd stabiel

Stabiel internetten met hoge snelheden. Tegelijkertijd met het hele gezin. Zonder problemen.

Toekomstbestendig

Slimme apparaten die u bedient via uw telefoon of tablet. Met Gigabit bent u er helemaal klaar voor.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Heeft u verder nog vragen?

 • Wat is Gigabit internet?

  Met 1 Gigabit internet is de downloadsnelheid 1 Gigabit per seconde. Oftewel: 1000 Mbit glasvezel internet per seconde. En geloof ons, dat is waanzinnig snel. Heeft u nu een internetpakket met 100 Mbit/s? Dan haalt u met 1 Gigabit 10 keer zo snel internet in huis!

 • Wat is het verschil tussen 1 Gigabit internet en 1000 Mbit/s internet?

  Daar zit geen verschil in. 1000 Mbit/s, 1 Gigabit, 1 Gpbs en 1 Gbit/s zijn allemaal benamingen voor hetzelfde. Namelijk: waanzinnig snel internet tot maximaal 1 Gigabit per seconde

 • Is Gigabit overal in Nederland al beschikbaar?

  Nee, Gigabit is nog niet overal in Nederland beschikbaar. Gedurende het jaar 2020 wordt Gigabit voor steeds meer mensen mogelijk.

 • Hoeveel kost 1 Gigabit?

  Benieuwd hoeveel 1 Gigabit u per maand gaat kosten? Doe een postcodecheck voor de beschikbaarheid op uw adres en ontdek de kosten.

 • Is mijn modem geschikt voor Gigabit?

  Niet alle modems zijn geschikt voor Gigabit. Het kan dus zo zijn dat het modem dat u nu heeft hier niet geschikt voor is. In dit geval ontvangt u van ons een nieuw, geschikt modem.

 • Waarom kan ik nog geen Gigabit afsluiten?

  We zijn op dit moment hard aan het werk om Gigabit voor heel Nederland beschikbaar te maken. Zodra alle aanpassingen zijn doorgevoerd, kunt u ook op uw adres gebruik maken van 1 Gigabit wanneer u glasvezel van Solcon heeft.