Wat kan Solcon u bieden?

Online internet en TV van Solcon: wat zit er in voor u?

Als internetprovider leveren wij internet-, televisie- en telefoniediensten aan zowel consumenten als (klein-)zakelijke gebruikers via glasvezel of DSL. Wij sluiten aan op uw leven en ontzorgen u in de digitale wereld. In deze blog vertellen we u alles over TV en internet van Solcon. 

Leer Solcon kennen

Sinds onze oprichting in 1996 zijn we actief in heel Nederland en bieden we glasvezel internet aan via bijna alle glasvezelnetwerken, waaronder KPN, Delta Fiber en Glaspoort. Wij vinden het een eer dat Solcon regelmatig erkend wordt in de Providermonitor van de Consumentenbond, waarbij we als een van de best beoordeelde providers op glasvezel en DSL worden genoemd. Daar zijn we trots op, want het getuigt van de degelijkheid, betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit van onze diensten. 

Als provider hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten en nemen uitgebreide maatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen.

Al onze diensten zijn volledig gecertificeerd en sinds 2017 is Solcon onderdeel van KPN. Met een focus op innovatie en technologische ontwikkelingen blijft Solcon een betrouwbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar een solide internetprovider.

Internet van Solcon

Bent u op zoek naar een razendsnelle internetverbinding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende internet abonnementen aan met diverse snelheden en tarieven. Zo hebben we voor ieder wat wils. Woont u met zijn tweeën en werkt u beide op kantoor? Dan heeft u wellicht minder Mbit/s nodig dan een gezin met 3 kinderen die de non-stop online meetings hebben, veel films en series streamen en tot laat in de nacht gamen.

Glasvezel internet

Bij Solcon bieden we glasvezel internet aan, een geavanceerde en ultra snelle internetverbinding technologie. Met glasvezel geniet u van de hoogste snelheden en betrouwbaarheid, waardoor u probleemloos kunt surfen, streamen en downloaden. Als u kiest voor glasvezel internet van Solcon, heeft u de keuze uit verschillende pakketten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een basispakket voor dagelijks gebruik of een uitgebreider pakket met extra functies. Met onze glasvezel internet pakketten bent u verzekerd van een stabiele en snelle internetverbinding.

Wifi

Bij Solcon bieden we niet alleen snel en betrouwbaar internet, maar we zorgen er ook voor dat u optimaal kunt genieten van draadloos internet met onze wifi-diensten. Met onze geavanceerde wifi-oplossingen zorgen we ervoor dat u in uw hele huis of kantoor kunt profiteren van een stabiele en krachtige draadloze internetverbinding. We begrijpen dat een goede wifi-ervaring essentieel is voor het verbinden van al uw apparaten. Dit zorgt ervoor dat u naadloos kunt streamen, gamen of werken. Onze wifi-experts staan klaar om u te helpen met het optimaliseren van uw wifi-netwerk.

De voordelen van internet van Solcon

Wanneer er veel verschillende providers zijn die internet abonnementen aanbieden is het belangrijk om te weten wat de voordelen van de partijen zijn. Hieronder benoemen we een aantal voordelen van internet van Solcon:

 • Betrouwbaarheid: We staan bekend om onze betrouwbare internetverbindingen en minimale uitvaltijd, waardoor klanten altijd online kunnen blijven.
 • FRITZ!Box: Bij Solcon werken we alleen met internetmodems waar u op kunt vertrouwen. In ons geval is dit de FRITZ!Box van AVM.
 • Snelle internetsnelheden: Snelle en stabiele internetsnelheden zijn belangrijk voor ons. Hierdoor kunnen klanten probleemloos surfen, streamen en downloaden.
 • Mesh wifi: Wanneer u wilt genieten van een perfecte internetverbinding door uw hele huis kunt u kijken naar onze mesh wifi oplossingen of wifi versterkers.
 • Vast IP-adres.

 

De TV diensten van Solcon

Bij Solcon kunt u ook profiteren van hoogwaardige televisiediensten die aansluiten op uw kijk behoeften. Met ons uitgebreide aanbod aan tv-pakketten kunt u genieten van een divers scala aan zenders en programma’s, met opties die geschikt zijn voor het hele gezin. Ontdek het plezier van televisie kijken met de uitgebreide mogelijkheden van Solcon.

Tv van Solcon heeft verschillende voordelen

De voordelen van TV van Solcon hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet. Deze kunt u in gedachten houden wanneer u aan het overwegen bent om een TV pakket af te sluiten.

 1. We bieden een breed scala aan zenders en programma’s, inclusief HD-kwaliteit en interactieve mogelijkheden.
 2. Er zijn meer dan 70 zenders waar u uren programma’s op kunt kijken.
 3. Klanten kunnen genieten van een diverse selectie van nationale en internationale kanalen.
 4. Ook kunt u gebruik maken van on-demand content en video-on-demand services.
 5. U kunt uw televisie abonnement gemakkelijk uitbreiden door pakketten toe te voegen. Denk hierbij onder andere aan ESPN Compleet, Film1 en.
 6. Met de Solcon TV-app kunt u televisie kijken waar en wanneer u maar wilt. 
 7. Een programma gemist of even pauzeren? U kunt 1 dag programma’s terugkijken op meer dan 15 zenders. Als u uw abonnement uitbreidt kunt u ook programma’s opnemen.

 

Overige voordelen van Solcon

Naast de voordelen die we hierboven al hebben benoemd zijn er ook nog een aantal andere voordelen die u wellicht belangrijk vindt. 

 • Naast onze internet- en televisiediensten hebben we ook een telefoniedienst. Hierdoor kunt u gemakkelijk abonnementen met elkaar combineren en kunt u profiteren van een alles-in-één oplossing voor uw communicatiebehoeften.
 • We hechten veel waarde aan de privacy van onze klanten en zorgen ervoor dat persoonlijke gegevens veilig worden bewaard en niet worden gedeeld met derden.
 • Als vooruitstrevende internetprovider blijven we investeren in technologische ontwikkelingen en bieden we onze klanten de nieuwste en meest geavanceerde internetoplossingen.
 • We staan bekend om onze uitstekende klantenservice, met behulpzame en vriendelijke medewerkers die snel reageren op vragen en problemen van klanten.

De abonnementen van Solcon zijn geschikt voor elk type huishouden of bedrijf. Met Solcon bent u verzekerd van een betrouwbare en vlotte internet en televisie ervaring. U kunt een kijkje nemen naar onze pakketten om te zien wat het beste aansluit bij de behoeften van uw huishouden.

Ontdek internet en TV