Vaste telefonie van Solcon

Vaste telefonie bij Solcon

Wilt u goedkoop kunnen bellen vanaf uw vaste telefoon? Solcon is de telecomprovider voor uw vaste telefonie met vaste lage prijzen. Wij doen er alles aan om u als vaste telefonie klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom kunnen vaste telefonie klanten van Solcon onderling gratis bellen. Voor alle andere telefoontjes hanteren wij vaste lage kosten. Bekijk onze vaste telefonie tarieven pagina voor alle kosten die gepaard gaan met dit abonnement. Daarnaast is deze dienst bijna altijd goed te combineren met een alarminstallatie. Ongewenste telefoontjes kunt u tegengaan door onze telefoonfilter. Hiermee kunt u bepaalde nummers blokkeren, alsook belletjes op bepaalde tijdstippen.

De voordelen op een rij

  • Bellen tegen vaste lage tarieven
  • Gratis bellen met andere Solcon klanten
  • Gratis bellen met onze klantenservice
  • Te combineren met alarminstallaties
  • Gratis nummerbehoud

Gratis onderling bellen

Heeft u vast bellen van Solcon en een mobiel abonnement van KPN? En heeft u zich aangemeld voor de gratis voordelen? Dan belt u gratis met uw huisgenoten (maximaal 10).

Zo eenvoudig is gratis onderling bellen

24/7 gratis bellen met uw zoon, vriend of andere huisgenoot? Het kan met Solcon en KPN. U hoeft alleen Solcon Compleet Extra’s te activeren en de telefoonnummers aan te melden via onderstaande button.

Activeer & meld aan

Telefoonfilter

Maak gratis gebruik van het telefoonfilter. Hiermee stelt u blokkeringen in voor in- en uitgaande gesprekken voor bepaalde nummers en/of tijdstippen.

Alarminstallatie

Bellen via Solcon is vrijwel altijd te combineren met een alarminstallatie. U heeft wel een extra telefoonaansluiting nodig voor uw alarmsysteem.

Alarminstallatie

Extra telefoonnummer

U kunt eenvoudig een 2e telefoonnummer aanvragen voor uw aansluiting. U kunt maximaal 4 telefoonnummers per aansluiting afnemen.

€2,00 per maand

Waarom nog vaste telefonie?

De ontwikkelingen van de mobiele telefoon blijven zich opstapelen. Ditzelfde geldt voor het gebruik van de mobiele telefoon. Waar mensen er vroeger geen heil in zagen om altijd maar bereikbaar te zijn, is dat langzaam omgeslagen naar de wens om altijd bereikbaar te zijn. Inmiddels komen we op een punt dat men het zat is om ten alle tijden maar bereikbaar te zijn. Het liefst zetten ze hun mobiele telefoon af en toe even uit, maar doen ze dit niet om bereikbaar te zijn voor noodgevallen. Een vaste telefoon is hiervoor de ideale oplossing. Het nummer hiervan hebben alleen de mensen die echt belangrijk voor u zijn, dus in nood kunnen zij u altijd bereikbaar, dat geeft u de mogelijkheid om de prikkels van uw mobiele telefoon af en toe even uit te schakelen.

Gebruik uw eigen nummer

Maakt u al gebruik van vaste telefonie bij een andere provider en wilt u graag overstappen naar Solcon? Wij zorgen ervoor dat u uw eigen telefoonnummer kan blijven gebruiken. Met nummerbehoud van Solcon hoeft u zich dus niet bezig te houden met het doorgeven van uw nieuwe nummer.

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen de EU

€13,50 per maand (maandelijks opzegbaar)

Belt u langer dan anderhalf uur per maand? Dan bent u voordeliger uit met onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen de EU.

Activeer als Solcon klant
Bestel als nieuwe klant

Tim geeft u persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies over welk glasvezel pakket het beste bij uw situatie past? Bel ons gerust op 088 - 003 22 22, want Tim en zijn team helpen u graag verder.

Of laat een bericht achter

Heeft u verder nog vragen?

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Sinds juli 2017 is Solcon onderdeel van KPN.

ISA®, hét kennisplatform voor veilig internet met tips en tools.

Bellen via de vaste lijn tegen lage beltarieven en altijd gratis met andere Solcon klanten.

Kijk altijd en overal uw favoriete programma via de Solcon TV app. Nu ook beschikbaar in de EU-landen