Nieuwe zenders in het basispakket van Solcon TV

Nieuwe zenders in het basispakket van Solcon TV

Vanaf vandaag zijn er weer een aantal mooie zenders toegevoegd aan het basispakket met o.a. het vernieuwde FOX Sports 1, de kinderkanalen DreamWorks & Disney Channel én de Vlaamse kookzender njam!

 

FOX Sports 1 | Kanaal 14
Een vernieuwde FOX Sports 1 zender met een selectie van de beste FOX Sports-programma’s.

Op vrijdagavond trapt FOX Sports 1 het weekend af met alle live hoogtepunten uit de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en Bundesliga. U kunt op zaterdagavond en zondagmiddag genieten van live Eredivisievoetbal.

Niet alle wedstrijden van Ajax, Feijenoord en PSV worden uitgezonden, maar van de live Eredivisiewedstrijden op FOX Sports 1 is regelmatig een wedstrijd te zien met deelname van deze voetbalclubs.

DreamWorks & Disney Channel | Kanalen 23 & 18
Niet één, maar twee nieuwe kinderkanalen! Kinder- en familiezender DreamWorks is exclusief in Nederland te zien bij Solcon TV. Onder andere bekend van de klassieke films als Shrek, Trolls, Kung Fu Panda en Madagascar. Naast films kunnen kinderen ook uitkijken naar populaire series als Dragons en De Gelaarsde Kat.

Ook de populaire kinderzender Disney Channel is opgenomen in het basispakket. Bekijk de leukste series van jouw favoriete Disney vriendjes, zoals Miraculous, Mickey and the Roadster Racers, 101 Dalmatian Street, Puppy vriendjes en Penny on M.A.R.S.

njam! | Kanaal 39
De Vlaamse kookzender njam! Is vanaf nu ook te zien in het basispakket. Het kookkanaal is goed voor 13 Michelinsterren en maar liefst 28 chefs. Bij njam! kan je terecht voor de meest uiteenlopende gerechten, van modern tot klassiek. Voor het maken van een heerlijke dagschotel, het organiseren van een BBQ tot aan a la carte gerechten.