Wifi-wachtwoord achterhalen en veranderen?

Wifi-wachtwoord achterhalen en veranderen? Dit is hoe het werkt.

U zet uw nieuwe tablet aan. Het scherm verlicht uw blije gezicht. Even wifi-verbinding maken en het online surfen kan beginnen. Maar wat was het wachtwoord ook alweer… Geboortedatum plus uitroepteken? Nee. Adres van uw ouders met letters als cijfers? Geen resultaat. Waar had u het opgeschreven? U rommelt in een laatje op zoek naar dat ene briefje, opent een ‘onthouden’ lijstje in uw telefoon. Maar helaas zonder resultaat. Uw glimlach verandert in een grimas. Een wifi-wachtwoord kwijtraken overkomt de beste. Volg onderstaande tips en internetten maar!

Vraag een nieuw wachtwoord aan

Een nieuw wachtwoord aanvragen of uw huidige wachtwoord veranderen is heel gemakkelijk. Heeft u uw netwerknaam van Solcon paraat? Klik hier en volg de stappen om een nieuw wachtwoord en netwerknaam aan te vragen. Dan heeft u binnen no time uw gloednieuwe, zelfbedachte wachtwoord en netwerknaam.

Wifi-wachtwoord niet meer vergeten

Vaak wordt er een wachtwoord geadviseerd zoals 2X#@!lY7)+K”|}34TXT. Als u dat kunt onthouden, krijgt u nu een staande ovatie van het hele team. Daarentegen is de gemiddelde internetgebruiker meer gebaat bij een wachtwoord die in uw geheugen gebrand staat. Net zoals dat vergeten wachtwoord, zullen we maar zeggen.

Hulp nodig?

Daar zijn wij voor, we helpen u graag! Neem contact op met onze Klantenservice via 088 – 003 22 22. We zijn bereikbaar op:

  • werkdagen tussen 08:00 uur – 20:00 uur
  • zaterdag van 09:00 uur – 17:30 uur

Veilig en betrouwbaar internet

Bij Solcon streven we naar het beste resultaat in een veilige online omgeving. Veilig en betrouwbaar internet en thuiswerken zonder beperkingen. Meer weten? Ontdek Solcon Veilig Online.

post-facebook-wifi-wachtwoord