Welke tv- en internet provider biedt flexibele tv- en internetpakketten aan?

Welke tv- en internet provider biedt flexibele tv- en internetpakketten aan?

Welke tv- en internet provider biedt flexibele tv- en internetpakketten aan? 

Internet en tv gaan tegenwoordig hand in hand. Dat komt omdat de programma’s op uw smart televisie gestreamd worden en daar is internet  voor nodig. 

Het is toch heerlijk om na een drukke dag te ontspannen bij een tv-programma of een meeslepende film? Helemaal als het internet stabiel is, het beeld haarscherp en u iets te kiezen heeft. Bent u op zoek naar een gecombineerd internet- en tv abonnement dat bij uw wensen past? Lees dan verder waar u op kunt letten

Voor ieder wat wils

Wij hebben voor ieder wat wils. Of u de bioscoop in huis wilt halen, extra kinderprogramma’s wilt hebben of als u een fervent sportliefhebber bent. Wij bieden een ruime keuze uit heel veel zenders voor jong en oud. Als u niets wilt missen kunt u zelfs de Solcon tv app downloaden op uw laptop of tablet. Dan neemt u uw favoriete programma’s lekker mee op vakantie of werkbezoek.

Per maand opzegbaar

Onze televisie pakketten zijn flexibel in te zetten en per maand opzegbaar. U kunt bijvoorbeeld tijdens een koude en gure maand een film plus abonnement afsluiten en in het drukke sportseizoen een sportzender abonnement. Dan kunt u de Grand Prix of internationale sportwedstrijden op de voet volgen. Aan het einde van het seizoen zegt u het abonnement gewoon weer op. Kortom: als u een internetabonnement met een standaard televisie pakket afsluit, kunt u alle kanten op.

Prijswinnende provider

Wist u dat Solcon een prijs heeft gewonnen?
Wij staan op plek 3 als beste Alles-in-1 provider en op plek 2 als beste glasvezel provider. We zijn beoordeeld met een 7.7 en onze klanten beoordelen de kwaliteit van onze diensten ook als goed. De klantenservice krijgt namelijk een hoge score. Daar zijn we trots op en we werken iedere dag aan het verbeteren van diensten met de klant voorop.

Welke zender pakketten in combinatie met internet?

Zoals eerder geschreven zijn de televisie pakketten flexibel. Dat staat los van uw internet abonnement. Het maakt dus niets uit of u glasvezel internet heeft of DSL

Standaard televisiepakket

Als u een tv- en internet provider zoekt, zit u dus goed bij Solcon. Wij bieden een standaard televisie pakket aan. Dit pakket bestaat uit een vast en uitgebreid zenderoverzicht. Klik hier om te kijken of uw favoriete zenders ertussen staan. Wilt u uw programma even terugspoelen of opnemen en bewaren voor een regenachtige dag? Ook dat is mogelijk. Daarnaast kunt u  via uw televisie naar verschillende radiozenders luisteren.

Als u meerdere zenders wilt of specifieke wensen heeft, kunt u bovenop het standaardpakket een extra zenderpakket kiezen. We hebben deze pakketten voor u onder elkaar gezet.

Pluspakket

In dit pakket zitten meer dan 20 extra zenders voor alle leeftijden. Van RTL Lounge, Animal Planet, RTL Crime en Nick Jr. tot Baby TV.

ESPN Compleet voor de sportfan

Volgt u het Eredivisie voetbal op de voet? Voeg dan het ESPN Compleet pakket toe aan uw zenderoverzicht. ESPN biedt een uitgebreid aanbod aan live sporten. Denk aan: American football, basketbal, ijshockey en honkbal. Ook voetbal, tennis en golf kunt u op de voet volgen met ESPN Compleet maar ook sportnieuws, sport documentaires, analyses, hoogte- en dieptepunten zijn op de zender te bekijken.

ESPN deels in standaardpakket!

U heeft in het standaardpakket in de weekenden toegang tot ESPN op kanaal 14. Dus kijkt u graag alleen de Nederlandse voetbalwedstrijden? Dan zit u al goed met het standaardpakket.

Viaplay

Bent u dol op Formule 1, Premier League, darten, de Serie A en de Bundesliga? Kunt u niet wachten op de PDC wereldkampioenschappen of motorsporten? Dan is deze extra iets voor u. En als het seizoen afgelopen is, kunt u het gewoon opzeggen.

Kijk ook welke extra’s u ontvangt als u een alles -in- 1 abonnement afsluit.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over een tv- en internet abonnement? Geen probleem. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel met: 088 003 2222. Bij Solcon staan we bekend om onze persoonlijke benadering. Wij gaan voor het beste resultaat in een veilige online omgeving. Veilig en betrouwbaar internet en thuiswerken zonder beperkingen. Meer weten? Ontdek Solcon Veilig Online. Wordt u liever persoonlijk te woord gestaan over onze diensten en services? Wees welkom bij één van onze servicepunten. Kijk dus snel op uw postcode of er een servicepunt bij u in de buurt zit!

Welk pakket past bij u