Wat kost een alles-in-1 abonnement?

Wat kost een alles-in-1 abonnement?

Heeft u uw internet bij de ene provider afgesloten en uw tv en vaste telefonie bij een andere? Dan merkt u vast dat het prettiger is om alles op 1 plek te hebben. En dat kan met de alles-in-1 pakketten van Solcon. Dit is ook een ideale oplossing als u net bent verhuisd en alles gemakkelijk en snel geregeld wilt hebben. In deze blog geven we u alle informatie over de alles-in-1 pakketten van Solcon, waaronder de kosten die erbij komen kijken.

Wat is een alles-in-1 pakket?

Een alles-in-1 pakket van Solcon is een bundel van diensten die wordt aangeboden. De pakketten combineren verschillende diensten in één abonnement, inclusief internet, televisie en vaste telefonie.

Met een alles-in-1 pakket van Solcon krijgt u toegang tot breedbandinternet. Hiermee kunt u snel surfen, streamen en downloaden. De precieze snelheden kunnen variëren, afhankelijk van uw behoeftes en van de beschikbaarheid op uw locatie.

Het televisie gedeelte van het pakket biedt toegang tot een breed scala aan tv-kanalen, inclusief zowel nationale als internationale zenders. Als u wilt kunt u extra zenders toevoegen en u kunt gebruik maken van de Solcon TV app waarmee u altijd en overal TV kunt kijken. Tegen extra kosten is het ook mogelijk om programma’s terug te kijken en op te nemen. 

Ook vaste telefonie is onderdeel van de alles-in-1-pakketten. Hiermee kunt u bellen naar vaste en mobiele nummers. U kunt ook voicemails inspreken, mocht uw contactpersoon de telefoon niet gelijk opnemen. 

De voordelen van een alles-in-1 pakket

Een alles-in-1 pakket biedt verschillende voordelen voor consumenten: 

  • Allereerst zorgt het voor gemak en eenvoud. Dit komt doordat alle essentiële diensten, zoals internet, televisie en telefonie, in één pakket worden gecombineerd. Dit betekent dat u slechts één abonnement en één factuur heeft, wat de administratie en het betalingsproces vereenvoudigt. 
  • Bovendien kan een alles-in-1 pakket vaak kosteneffectiever zijn dan het afzonderlijk afnemen van deze diensten bij verschillende providers. U kunt profiteren van bundelkortingen en lagere tarieven, waardoor u mogelijk geld bespaart. 
  • Daarnaast kan het hebben van een alles-in-1 pakket zorgen voor een naadloze integratie van de verschillende diensten. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk extra’s toevoegen aan uw pakket en live tv-programma’s pauzeren en opnemen.

Dit alles maakt een alles-in-1 pakket een handige en aantrekkelijke optie voor veel consumenten. Als u uw mobiele abonnement bij KPN heeft, kunt u ook nog eens genieten van veel verschillende voordelen. Denk aan MB’s delen, gratis onderling bellen en elke maand €7,50 korting.

Tips voor het kiezen van een alles-in-1 pakket

Bij het kiezen van een alles-in-1 pakket van Solcon zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee zou kunnen houden. We hebben de punten voor u op een rij gezet.

  1. Ten eerste is het belangrijk om de beschikbaarheid van de diensten op uw adres te controleren, aangezien niet alle pakketten in elke regio beschikbaar kunnen zijn. Om hierachter te komen kunt u de postcodecheck doen.
  2. Daarnaast is het essentieel om de specificaties van het pakket te onderzoeken, zoals de snelheid van het internet, het aantal tv-kanalen en de functies voor telefonie. U wilt ervoor zorgen dat het pakket voldoet aan uw behoeften en voorkeuren. 
  3. Verder is het de moeite waard om de contractvoorwaarden en prijzen te vergelijken, inclusief eventuele kortingen, contractduur en mogelijke extra kosten. 

Door deze factoren af te wegen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van een alles-in-1 pakket van Solcon.

Wat is het beste alles-in-1 abonnement bij Solcon?

Er zijn 3 verschillende alles-in-1 pakketten die Solcon aanbiedt. De exacte verschillen variëren afhankelijk van de specifieke pakketten, de beschikbaarheid op uw adres en uw wensen. Over het algemeen kunnen de verschillen liggen in de volgende aspecten:

  1. Internet snelheid: Solcon kan verschillende snelheidsopties aanbieden, zoals basis-, gemiddelde- en hogesnelheidsverbindingen. Hogere snelheden bieden doorgaans sneller surfen, streamen en downloaden.
  2. Televisiekanalen: De pakketten kunnen variëren in het aantal tv-kanalen dat wordt aangeboden, inclusief zowel nationale als internationale zenders. Sommige pakketten kunnen premium kanalen bevatten, zoals ESPN of Film1.
  3. Telefonie-opties: De telefoniediensten kunnen variëren, bijvoorbeeld in de tarieven voor binnenlandse- en internationale gesprekken of de mogelijkheid om belbundels toe te voegen.
  4. Prijs en contractvoorwaarden: De prijzen kunnen verschillen tussen de pakketten. Het is belangrijk om de kosten, eventuele kortingen en de looptijd van het contract te vergelijken om te zien welk pakket het meest geschikt is voor uw budget en behoeften.

De kosten van een alles-in-1 pakket?

Solcon biedt 3 verschillende alles-in-1 pakketten aan met elk een andere prijs. Hoe uitgebreider het pakket hoe hoger de kosten. Het goedkoopste pakket kost €54,99 en het duurste pakket €64,99. Hier komen nog wel eenmalig activatiekosten van €25,00 bij.

Verder zitten er gelukkig geen verborgen kosten aan een alles-in-pakket van Solcon. Tegen extra kosten is het wel mogelijk om het pakket aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om extra zenders toe te voegen, zoals ESPN en Film1 of extra bescherming op wel 10 apparaten.

Alles in 1 pakketten