Alle pakketten: supersnel & stabiel internet

Combineer internet, televisie en telefonie in onze pakketten

Bent u op zoek naar de beste pakketten om uw internet, televisie en telefonie te combineren? Dan zit u bij Solcon helemaal goed! Wij hebben diverse pakketten om alle gangbare combinaties voor u aan te bieden. Met het alles-in-1 pakket combineert u de beste abonnementen van internet, televisie en telefonie. Binnen het alles-in-1 pakket heeft u ook nog de ruimte om te kiezen tussen welk internetabonnement het beste bij u past. Dit kan glasvezel internet zijn of DSL-internet. Bent u niet op zoek naar een alles-in-1 pakket? Lees dan verder voor onze andere opties.

Internet en televisie

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een mobiele telefoon. Vaste telefonie is daardoor lang niet meer door iedereen in gebruik. U kunt dan ook kiezen voor een pakket bestaande uit internet en televisie. Met dit pakket combineert u het beste van beide diensten. Bekijk de mogelijkheden voor een internet en tv pakket bij Solcon en sluit deze direct online af.

Internet only

Steeds meer klanten kiezen ervoor om echt alles online te doen. Daarom is ons internet only pakket erg populair. Hierin hebben wij verschillende varianten, op basis van de snelheid van het internet waar u naar op zoek bent. Bekijk snel de opties om te kijken of er iets tussen zit wat perfect aansluit bij uw wensen.

Stel het pakket precies samen zoals u dat wilt

Hulp van een monteur of zelf aansluiten

14 dagen bedenktijd

Profiteer van KPN voordelen

Alles-in-1

Internet, TV en vast bellen
vanaf € 51,99 per maand

Bekijk Alles-in-1

Internet en TV

Internet en TV
vanaf € 49,99 per maand

Bekijk Internet en TV

Internet Only

Internet
vanaf € 39,99 per maand

Bekijk Internet Only

Keuzehulp internet

Heeft u moeite om het pakket te kiezen dat het beste bij u aansluit? Wij helpen u graag! Neem een kijkje bij onze keuzehulp internet pagina. Op deze pagina helpen wij u graag met het kiezen van het beste pakket. Hierbij kijken wij als eerste naar het adres waar u woont, zodat wij zeker zijn dat onze diensten ook daadwerkelijk beschikbaar zijn op uw adres. Op basis van deze gegevens gaan wij het verdere proces met u in, om uiteindelijk tot een advies te komen wat perfect bij uw wensen past.

Heeft u mobiel van KPN?

Combineer en krijg meer wanneer u internet van Solcon en mobiel van KPN heeft. Profiteer van vele voordelen, zoals dubbel zoveel data, een gratis zenderpakket cadeau, samen MB’s delen, gratis onderling bellen én iedere maand korting.

Ontdek meer over Solcon Compleet Extra’s