Hierom kiest u voor Solcon als provider

Verschillende TV- en internetproviders in Nederland: Waarom voor Solcon kiezen?

Er zijn in Nederland  veel verschillende providers die TV- en internetabonnementen aanbieden. Maar hoe kunt u weten welke provider goed is en welke een abonnement biedt die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften? In deze blog vertellen we u waar u rekening mee kunt houden bij het maken van een keuze.

Wat is een goede provider voor een TV- en internetabonnement?

Bij het kiezen van een goede provider voor een TV- en internetabonnement zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden.

  •  Allereerst is het belangrijk om uw eigen behoeften en voorkeuren in kaart te brengen. Denk na over de snelheid van het internet dat u nodig heeft en welke tv-zenders of extra diensten u inbegrepen wilt hebben.
  • Daarnaast is het raadzaam om reviews en ervaringen van andere gebruikers te raadplegen om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de service en klanttevredenheid van verschillende providers. 
  • Vergelijk ook de prijzen en eventuele kortingen die worden aangeboden. Het is verstandig om de contractvoorwaarden grondig door te nemen, inclusief eventuele verborgen kosten of beperkingen.

Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kunt u een weloverwogen keuze maken die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Welke provider heeft meeste storingen?

Om erachter te komen welke provider de minste storingen heeft, kunt u het beste informatie verzamelen via onafhankelijke websites zoals allestoringen.nl. Mensen delen vaak hun ervaringen online, waarbij ze specifiek ingaan op de betrouwbaarheid van de internet- en tv-diensten van verschillende providers. Daarnaast publiceren sommige instanties (bijvoorbeeld de Consumentenbond) regelmatig rapporten over de prestaties en storingen van providers. Door deze bronnen te raadplegen, kunt u een objectief beeld krijgen van welke provider over het algemeen de minste problemen ondervindt en een stabielere service biedt. 

Wat heb ik nodig om te internetten en tv te kijken?

Om te internetten, heeft u enkele essentiële elementen nodig. U zult een betrouwbare internetverbinding moeten hebben. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende opties zoals DSL, glasvezel of wifi, afhankelijk van waar u woont en wat uw voorkeur is. 

Wat betreft tv-kijken heeft u natuurlijk een televisie nodig, bij voorkeur eentje die ‘smart’ is en apps heeft. Als u traditionele tv-programma’s wilt bekijken, zult u een kabel- of satellietontvanger nodig hebben. 

Om een optimale kijkervaring te garanderen, is een stabiele internetrouter handig, en vergeet niet een abonnement af te sluiten bij een tv- en internetdienst die aansluit bij uw behoeften. Door deze basisdingen in gedachten te houden, kunt u genieten van een soepele internetervaring en toegang krijgen tot diverse tv-content.

Hoeveel internet is er nodig om tv te kijken?

Dit hangt ervan af. Wilt u thuis televisie kijken en heeft u een stabiel en betrouwbaar televisie abonnement? Dan heeft u geen internetverbinding nodig om uw favoriete programma’s te kunnen kijken. 

Maar wilt u op het internet TV kijken? Bijvoorbeeld door programma’s te streamen, dan heeft u wel internet nodig. De benodigde snelheid hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de video en het aantal apparaten dat tegelijkertijd verbonden is. Het is ook belangrijk om rekening te houden met andere internetactiviteiten in uw huishouden, zoals gamen of videobellen. Door uw specifieke behoeften en het aantal apparaten in overweging te nemen, kunt u bepalen hoeveel internet u nodig heeft om ongestoord tv te kunnen kijken.

Wat kost tv en internet per maand?

Met een internet en TV abonnement van Solcon maakt u niet alleen de keuze voor razendsnel internet, maar geniet u ook van een uitgebreid aanbod aan boeiende tv-zenders. Of u nu gaat voor het pakket met 70+ zenders of het uitgebreide aanbod van 95+. U kunt 1 dag gemiste programma’s terugkijken en tegen €5,- extra kunt u 7 dagen programma’s terugkijken en programma’s opnemen.

Bij Solcon bieden we 3 verschillende internet + TV pakketten aan. Deze pakketten hebben allemaal dezelfde televisiedienst, er zitten alleen verschillende in de internetsnelheden. Geeft u de voorkeur aan snel, sneller of nog sneller internet? Stem het pakket af op uw persoonlijke voorkeuren en pas het aan naar uw wensen. 

150 Mbit/s €54,99
200 Mbit/s €59,99
1000 Mbit/s €64,99
De tabel hierboven geeft een weergave van mogelijkheden per internetsnelheid. De beschikbare internetsnelheid op uw adres kan afwijken en in sommige gevallen lager zijn dan hierboven aangegeven. Uiteraard kunt u ook in dat geval gebruik maken van veilig en betrouwbaar internet van Solcon.

 

Wat is het beste en goedkoopste alles in 1 pakket?

Bij Solcon kunt u kiezen uit uitgebreide alles-in-1 pakketten, samengesteld met (glasvezel)internet, televisie en telefonie. De prijsvariaties zijn gebaseerd op de geselecteerde internetsnelheid, waardoor u de vrijheid heeft om een pakket te kiezen dat naadloos aansluit op uw specifieke behoeften. Wat het extra aantrekkelijk maakt, is dat, ongeacht de snelheid die u kiest, de televisie- en telefoniediensten hetzelfde zijn in alle pakketten. Dit garandeert niet alleen een consistente kwaliteit en een breed scala aan zenders voor uw kijkplezier, maar ook betrouwbare telefonische verbindingen, ongeacht welk alles-in-1 pakket u selecteert.

150 Mbit/s €56,99
200 Mbit/s €61,99
1000 Mbit/s €66,99
De tabel hierboven geeft een weergave van mogelijkheden per internetsnelheid. De beschikbare internetsnelheid op uw adres kan afwijken en in sommige gevallen lager zijn dan hierboven aangegeven. Uiteraard kunt u ook in dat geval gebruik maken van veilig en betrouwbaar internet van Solcon.


Wat is de beste aanbieder van glasvezel?

Het is lastig om te zeggen wie de beste aanbieder van glasvezel is, aangezien dit afhangt van individuele behoeften en locaties. Echter, wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele optie, komt Solcon zeker in aanmerking. Solcon staat namelijk op plek 3 bij de Consumentenbond als het gaat om De Beste Alles-In-1 Provider.

De voordelen van TV en internet bij Solcon

Solcon biedt een uitgebreid scala aan voordelen op het gebied van TV en internet, waardoor u kunt genieten van hoogwaardige diensten en een betrouwbare internetervaring. Hieronder hebben we enkele voordelen onder elkaar gezet. 

Veiligheid en privacy 

Bij Solcon is veilig internetten en het beschermen van uw online identiteit vanzelfsprekend. Wij hechten veel waarde aan uw online veiligheid, en daarom hebben we Solcon Veilig Online geïntroduceerd. Deze gratis dienst is speciaal ontworpen voor onze klanten en biedt extra beveiliging voor uw telefoon, tablet, laptop of computer, waardoor u beschermd bent tegen identiteitsfraude en cybercriminaliteit.

Interactieve TV

Met ons interactieve TV kunt u genieten van een gevarieerd zenderaanbod en on-demand content, waardoor ze de controle hebben over wat ze bekijken en wanneer. Heeft u uw favoriete televisieprogramma gemist? Geen probleem! U kunt uw abonnement uitbreiden door ‘programma’s opnemen’ en ‘programma terugkijken’ toe te voegen.

Razendsnel internet

Solcon staat bekend om het leveren van snelle en betrouwbare internetverbindingen, waardoor gebruikers naadloos kunnen surfen, streamen en downloaden. U kunt kiezen uit verschillende internet abonnementen, waaronder DSL en glasvezel.

Solcon’s glasvezelinternet staat garant voor razendsnel, stabiel en betrouwbaar internet, inclusief hoogwaardige televisiediensten. De glasvezelkabels waar Solcon gebruik van maakt, liggen bijna door het hele land. Doe de glasvezelcheck om te kijken of u er gebruik van kunt maken.

Doe de glasvezel check