De voordelen van een Internet Only abonnement

De voordelen van een internet Only abonnement: Is het de beste keuze voor u?

Uw internet, televisie en telefonie abonnement bij dezelfde provider hebben is natuurlijk heel erg fijn. Maar misschien maakt u geen gebruik van al deze diensten of heeft u genoeg aan internet Only. In deze blog vertellen we u de voordelen van een internet Only abonnement en vertellen we hoe u alsnog tv kunt kijken.

Wat is een internet Only abonnement?

Een internet Only abonnement is een abonnement dat u kunt afsluiten, die uitsluitend toegang biedt tot supersnel glasvezel of DSL-internet. Bij dit abonnement heeft u geen extra diensten zoals televisie of telefonie. Met dit type abonnement kunt u genieten van snelle en betrouwbare internetverbindingen voor surfen, streamen, online gamen en andere online activiteiten.

Internet Only abonnementen zijn vaak populair bij mensen die hun entertainment behoeften via streamingdiensten vervullen. Deze mensen  maken gebruik van mobiele telefoons voor telefonie, waardoor ze kunnen profiteren van een gestroomlijnde en kostenefficiënte internetervaring.

Wat zijn de voordelen van een internet Only abonnement?

Een internet Only abonnement biedt een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot het wereldwijde web. Dit type abonnement is steeds populairder geworden vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt.

  • Kostenbesparing: Het is over het algemeen goedkoper dan bundels met extra diensten zoals televisie en telefonie, waardoor consumenten geld kunnen besparen op hun maandelijkse rekeningen.
  • Flexibiliteit: Het geeft gebruikers de vrijheid om zelf te kiezen welke aanvullende diensten ze willen. Denk hierbij aan streamingdiensten of VoIP-telefonie, in plaats van gebundelde pakketten waarbij ze betalen voor diensten die ze niet gebruiken.
  • Snellere internetverbindingen: Omdat er geen bandbreedte wordt gedeeld met televisie- of telefoondiensten, kunnen internet Only abonnementen vaak hogere snelheden bieden. Dit resulteert in een betere internetervaring.
  • Toegang tot online content: Het stelt gebruikers in staat om volledig gebruik te maken van online entertainment. Zoals de streaming van films, series en muziek, evenals online gaming, zonder beperkingen of extra kosten voor traditionele tv-pakketten.

 

Tv kijken met een internet Only abonnement

Als u alleen een internet abonnement heeft en geen traditioneel televisie abonnement, kunt u nog steeds tv-programma’s en entertainment content bekijken via verschillende online bronnen. 

Door middel van streamingdiensten zoals Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ en nog vele anderen, kunt u toegang krijgen tot een uitgebreide bibliotheek van films, series, documentaires en originele content. Heeft u een chromecast in uw televisie? Dan kunt u de films en series gemakkelijk streamen.

Alleen internet of een alles-in-1 abonnement: wat past het beste bij mij?

Het bepalen welk type abonnement het beste bij u past: een internet Only abonnement of een alles-in-één pakket, hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Om dit te beslissen, is het belangrijk om de volgende stappen te overwegen:

  1. Behoefteanalyse: Begin met het evalueren van uw persoonlijke behoeften. Heeft u behoefte aan alleen internettoegang, of wilt u ook televisie- en telefoniediensten? Maak een lijst van de services die u echt gebruikt en nodig heeft.
  2. Budget: Bekijk uw financiële situatie en bepaal hoeveel u bereid bent te betalen voor deze diensten. Internet Only abonnementen zijn vaak goedkoper, maar alles-in-één pakketten kunnen waardevol zijn als u de extra diensten gebruikt
  3. Bundelvoordelen: Soms bieden alles-in-één pakketten voordelen zoals kortingen of extra functies. Onderzoek of deze voordelen de moeite waard zijn voor u.
  4. Contractduur en flexibiliteit: Controleer de contractduur en -voorwaarden. Als u flexibiliteit wilt behouden, kies dan voor een abonnement zonder langlopend contract.

Door deze stappen te volgen en uw specifieke situatie te evalueren, kunt u beter bepalen welk type abonnement het beste bij u past: een internet Only abonnement voor meer flexibiliteit en kostenbesparingen, of een alles-in-één pakket voor extra gemak en bundelvoordelen.

Hoe kies ik het juiste internet Only abonnement voor mijn behoeften?

Bij Solcon bieden we verschillende abonnementen aan met alleen internet. Voordat u een keuze kunt maken is het belangrijk om te weten welke internet snelheid u nodig heeft. Dit kunt u doen door te bedenken waar u het internet allemaal voor gebruikt. Wordt er bij u thuis intensief gestreamd, gegamed en thuis gewerkt? Dan wordt er veel van het internet gevraagd en zal een hoger aantal Mbit/s geschikter voor u zijn. Er zijn 3 verschillende pakketten.

Ontdek internet Only van Solcon