Welke internetsnelheid kiezen?

Welke internetsnelheid heb ik thuis nodig?

Wilt u graag internet voor thuis, maar heeft u werkelijk geen idee hoeveel snelheid u nodig heeft? Dat begrijpen wij heel goed. We helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Met de internet keuzehulp komt u er eenvoudig achter welk internetabonnement het beste bij uw situatie past. Onze abonnementen zijn zo samengesteld dat er voor elke situatie een passend abonnement is. Van kleine huishoudens grote gezinnen, er is altijd een internetpakket voor u.

Ontdek wat voor internetgebruiker u bent

Om erachter te komen welke internetsnelheid u thuis nodig heeft, is het belangrijk vooraf goed na te denken waar u het internet allemaal voor gebruikt. Kijkt u graag naar films en series, bent u fanatiek gamer of verstuurt u regelmatig grote bestanden? Hoe meer internet u gebruikt, hoe hogere internetsnelheid u vanzelfsprekend nodig heeft. Helemaal wanneer u tegelijk met het hele gezin online wilt zijn.

Start

Snel internet
100 Mbit/s download
100 Mbit/s upload

Woont u alleen of met z’n tweeën en is uw internetverbruik beperkt? Dan is deze snelheid een goede keuze. U kunt hiermee mailen, op social media kijken, internetbankieren, tv-kijken en op één apparaat een serie of film streamen. 

Compleet

Sneller internet
200 Mbit/s download
200 Mbit/s upload

Geschikt voor gezinnen met kleine kinderen die graag zonder gedoe online willen zijn en lekker tv willen kijken op meerdere televisies. Met deze snelheid kunt u ook prima tegelijkertijd mailen, downloaden en via Netflix een film streamen.

Premium

Supersnel internet
500 Mbit/s download
500 Mbit/s upload

De juiste keuze voor gezinnen met pubers waar gamen, in 4K tv-kijken en Netflixen de dagelijkse bezigheden zijn. Iedereen kan tegelijkertijd online zijn zonder dat dit problemen oplevert. 

Gigabit

Gigasnel internet
1000 Mbit/s download
1000 Mbit/s upload

Met het hele gezin tegelijk online zijn, films en series kijken, ongestoord bingewatchen, gamen, zeer grote bestanden downloaden en uploaden en slimme apparaten in huis bedienen. Het kan allemaal. Geschikt voor internetgebruikers die de allerhoogste eisen stellen aan hun internetverbinding. 

Beschikbare pakketten

Bent u al klant, ga dan naar Serviceweb om uw pakket te wijzigen
Ik ben al klant


Kies een type verbinding

Start

Internet

100/100 Mbit/s


 

per maand incl. btw

bij een looptijd van 12 maanden

Compleet

Internet

200/200 Mbit/s


 

per maand incl. btw

bij een looptijd van 12 maanden

Premium

Internet

500/500 Mbit/s


 

per maand incl. btw

bij een looptijd van 12 maanden

Gigabit

Internet

1000/1000 Mbit/s


 

per maand incl. btw

bij een looptijd van 12 maanden

Let op: Betaling is mogelijk per maand, kwartaal of per jaar (4% korting). De eerste factuur ontvangt u in de tweede week van de maand. De levertijd is afhankelijk van uw gekozen diensten. U heeft 14 dagen bedenktijd na het afsluiten. Apparatuur is in bruikleen. De internetsnelheid kan afwijken o.b.v. dekking en drukte op het netwerk. Binnen de looptijd van 12 maanden kunt u niet kosteloos opzeggen, wijzigen kan wel. Na 12 maanden zetten we uw abonnement om in een abonnement voor onbepaalde tijd en is deze per maand opzegbaar. Op de kortingsactie zijn actievoorwaarden van toepassing.

Flexibiliteit bij Solcon

Wij zijn er ons van bewust dat situaties kunnen veranderen. De kinderen kunnen het huis uit gaan, u kunt gaan samenwonen en zo zijn er nog veel meer veranderingen mogelijk. Daarom kunt u bij ons uw pakket wijzigen als het nodig is. Is uw situatie veranderd? Doorloop dan onze keuzehulp internet en bekijk welk pakket het beste bij uw nieuwe situatie aansluit.

Veilig internet

Bij Solcon hechten we veel waarde aan uw veiligheid. Zodra u online gaat, loopt u zonder goede beveiliging gevaar. Daarom zijn wij altijd bezig met het leveren van veilig internet. Wij zijn al ruim 20 jaar bezig met het online beschermen van onze klanten. Welk pakket u uiteindelijk ook kiest, wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken wanneer u online gaat met Solcon Veilig Online.