Solcon Glasvezel op plek 3 uit de test volgens Consumentenbond

Solcon Glasvezel op plek 3 uit de test volgens Consumentenbond

In het derde kwartaal van 2022 beoordeelt de Consumentenbond Solcon op plek 3 als Beste Alles-in-1 provider en op plek 2 als beste Glasvezelprovider. Onze klanten beoordelen de kwaliteit van de diensten als goed. Ook de Klantenservice krijgt een hoge score.

We zijn trots dat we kunnen melden dat we met een mooie 7.7 geëindigd zijn op plek 3 als Beste Alles-in-1 provider en op plek 2 als beste Glasvezelprovider! Afgelopen jaar hebben we volop geïnvesteerd in ons netwerk en het verbeteren van diensten. Ook gaat er altijd veel aandacht uit naar het bieden van een goede Klantenservice aan onze klanten. Het is mooi te zien dat deze inspanningen een hoge score oplevert. Natuurlijk gaan we ook volgend jaar weer volop investeren. Want we doen het graag elke dag nog weer een beetje beter!

Stabiel & betrouwbaar glasvezel internet

Glasvezel is een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Door dit glasvezeldraad raast een laserlicht heen dat supersnel aan- en uit knippert. De knipperende laser zorgt voor supersnel internet. Met glasvezel krijgt u niet alleen een supersnelle internetverbinding, maar ook een hele stabiele. Zo kan heel het gezin probleemloos online zijn. En dat is niet alles. Want met glasvezel internet haalt u het netwerk in huis dat het minst gevoelig is voor storingen. Geniet altijd van een hoge kwaliteit internet en TV. En dat op meerdere apparaten tegelijk.

Overstappen naar glasvezel

Benieuwd of glasvezel internet al beschikbaar is op uw adres? Check uw postcode met de postcodecheck.

Naar de postcodecheck