Ziggo Sport Totaal

Voor de sportliefhebber

Met Ziggo Sport Totaal kunt u kijken naar de topwedstrijden uit de Premier League, UEFA Champions League, WK kwalificatie of de Primera Division. Maar ook voor de Formule 1, Motorsport, Atletiek, Tennis, Golf en Basketbal.

Prijs per maand

€14,95
(maandelijks aan
en uit zetten)

 Ziggo Sport Totaal bestellen

€14,95 per maand

Bestel Ziggo Sport Totaal eenvoudig tijdens het bestellen van uw abonnement. Bent u al klant? Bestel het pakket in het Serviceweb.

Activeer als bestaande klant

Bent u nog geen Solcon klant?
Doe de postcodecheck en bestel Ziggo Sport Totaal eenvoudig tijdens de aanvraag van uw Alles in 1 pakket

Ziggo Sport – Select HD

Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste van Ziggo Sport Totaal. De focus ligt op het live voetbal. Daarnaast ziet u hier een selectie van het beste golf, tennis, Formule 1, NBA Basketbal en atletiek.

Ziggo Sport – Racing HD

Op Ziggo Sport Racing kunt u 24/7 genieten van pure snelheid. Formule 1, GP2 en GP3, Europees Formule 3-kampioenschap, Ferrari Challenge, de 24 uur van Nürnberg; heel veel race-klassen zijn van de partij. 

Ziggo Sport – Voetbal HD

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week live voetbalwedstrijden en samenvattingen uit o.a. de Premier League, UEFA Champions League, de Spaanse Primera División en WK kwalificatie

Ziggo Sport – Golf HD

Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland, met wekelijks live verslag van toernooien uit de Europese en Amerikaanse Tour. Ook de 4 Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen.

Ziggo Sport – Tennis

Van de eerste service tot het laatste matchpoint. Met Ziggo Sport Tennis kijkt u het hele jaar door naar toptennis. Met live alle ATP 1000 en 500-toernooien, de Billie Jean King Cup, de Davis Cup, ATP 250 events en nog veel meer.

Ziggo Sport – Docu

Op Ziggo Sport Docu kunt u uitgebreid kijken naar fraaie documentaires. Over hoe Ronald Koeman Barcelona de Europa Cup 1 bezorgde, over The Real Rocky, de bokser op wie de Rocky-films zijn gebaseerd. Ga er lekker voor zitten.

 Gratis Ziggo Sport Totaal Go

Met Ziggo Sport Totaal Go app krijgt u onbeperkt toegang tot alle premium sportkanalen, samenvattingen en de wedstrijden via Ziggo Sport Totaal Gemist.

Download de gratis app

     

Heeft u de app gedownload?
Koppel uw account om overal uw favoriete sportzender te bekijken.

Manuel – Klantenservice

Wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor u? Bel ons gerust op 088 - 003 22 22, want Manuel en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Manuel