Ziggo Sport Totaal zenderpakket

Voor de sportliefhebber

Met Ziggo Sport Totaal zenderpakket kijkt u naar de topwedstrijden uit de UEFA Champions League, WK kwalificatie of de Primera Division. Maar ook naar het succesvolle Race Café & samenvattingen van de Formule 1, Motorsport, Atletiek, Tennis, Golf en Basketbal.

Vanaf het seizoen ’22 zijn de Formule 1-rechten verhuist naar Viaplay.

Naar de veelgestelde vragen

Formule 1 kijken in 2023

De Grand Prix van Nederland in Zandvoort (en 5 andere races van de 23) is de komende drie jaar live bij de NOS te zien. Op televisie maar ook online. Alle races bekijkt u via de nieuwe streamingdienst Viaplay. Viaplay sluit u als losse streamingdienst af, waardoor u geen moment hoeft te missen

Ziggo Sport – Select HD

Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste van Ziggo Sport Totaal. De focus ligt op het live voetbal. Daarnaast ziet u hier een selectie van het beste golf, tennis, Formule 1, NBA Basketbal en atletiek.

Ziggo Sport – Racing HD

Op Ziggo Sport Racing kijkt u naar de spannendste auto- en motorsportraces. Van MotoGP tot en met IndyCar en van NASCAR tot en met Formule E. En uiteraard het populaire Ziggo Sport Race Café en de Formule 1-samenvattingen.

Ziggo Sport – Voetbal HD

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week live voetbalwedstrijden en samenvattingen uit o.a. de UEFA Champions League, de Spaanse Primera División en WK kwalificatie

Ziggo Sport – Golf HD

Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland, met wekelijks live verslag van toernooien uit de Europese en Amerikaanse Tour. Ook de 4 Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen.

Ziggo Sport – Tennis

Van de eerste service tot het laatste matchpoint. Met Ziggo Sport Tennis kijkt u het hele jaar door naar toptennis. Met live alle ATP 1000 en 500-toernooien, de Billie Jean King Cup, de Davis Cup, ATP 250 events en nog veel meer.

Ziggo Sport – Docu

Op Ziggo Sport Docu kunt u uitgebreid kijken naar fraaie documentaires. Over hoe Ronald Koeman Barcelona de Europa Cup 1 bezorgde, over The Real Rocky, de bokser op wie de Rocky-films zijn gebaseerd. Ga er lekker voor zitten.

Heeft u verder nog vragen?

 • Wat kan ik straks kijken op Ziggo Sport Totaal?

  Het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal blijft een uitgebreid sport-aanbod uitzenden. Ook de favoriete commentatoren Rob Kamphues, Olav Mol en Robert Doornbos blijven het nieuwe seizoen te zien op Ziggo Sport Totaal. Het succesvolle Race Café op vrijdagavond blijft bestaan en krijgt extra uitzendingen op zondagavond na afloop van iedere race. Op zaterdagavond ziet u de hoogtepunten van Formule 1 in een halfuur durende uitzending. En ook kijkt u naar samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en F1-wedstrijden. Voor de racefans is er natuurlijk NASCAR & IndyCar racing, Formula E en DTM. En vanaf dit jaar nieuw en exclusief te zien op Ziggo Sport Totaal: MotoGP,  Moto2 en Moto3!

 • Waarom wordt de Formule 1 vanaf 2022 ergens anders uitgezonden?

  De Formule 1-rechten verhuizen vanaf het nieuwe seizoen in 2022 naar Viaplay. Na 9 jaar verliest Ziggo Sport de uitzendrechten van Formule 1. Maar gelukkig blijft er nog een uitgebreid sport-aanbod over om te kijken op de extra zender! Ook blijven de favoriete commentatoren Rob Kamphues, Olav Mol en Robert Doornbos het nieuwe seizoen te zien op Ziggo Sport Totaal. En blijft het succesvolle Race Café op vrijdagavond bestaan.

  Met Ziggo Sport Totaal én Viaplay heeft u het meest complete race-aanbod en hoeft u als Formule 1-fan geen moment te missen!

 • Hoe kijk ik straks live naar Formule 1?

  De Grand Prix van Nederland in Zandvoort is de komende drie jaar live bij de NOS te zien. Op televisie, maar ook online. Alle races bekijkt u via de nieuwe streamingdienst Viaplay. U heeft hier een apart abonnement voor nodig. Dit staat dus los van uw internetprovider. Viaplay sluit u als losse streamingdienst af via www.viaplay.nl voor € 13,99 per maand. Sluit u het voor 1 maart 2022 af dan betaalt u voor de eerste 12 maanden € 99,- (dat komt neer op € 8,25 per maand).

 • Vanaf wanneer is Viaplay beschikbaar?

  Vanaf 1 maart 2022 kunt u live streamen via Viaplay.