Is Internet-Only de beste optie voor u?

Wat kost alleen een internet abonnement thuis?

Heeft u uw telefoonabonnement al ergens anders afgesloten en is analoge televisie verleden tijd voor u? Wellicht is het tijd om uw huis te verlichten van onnodige kosten. Duik met ons mee in de wereld van Internet Only abonnementen en ontdek of dit de perfecte oplossing voor u is. We gaan niet alleen de voordelen ervan onthullen, maar ook inzicht geven in de kosten hiervan. Lees snel verder.

Kunt u alleen internet nemen?

Om maar gelijk ter zake te komen: ja, het is bij Solcon mogelijk om abonnement met alleen internet af te sluiten. Een Internet Only abonnement is een dienst die u kunt kiezen en die uitsluitend toegang biedt tot ultrasnelle glasvezel- of DSL-internetverbindingen. Dit abonnement bevat geen extra services zoals televisie of telefonie. Met een dergelijk abonnement kunt u genieten van snelle en betrouwbare internetverbindingen voor allerlei online activiteiten, zoals surfen, streamen en online gamen.

Mensen die hun entertainment behoeften voornamelijk via streamingdiensten vervullen, vinden Internet Only abonnementen vaak aantrekkelijk. Ze gebruiken hun mobiele telefoon voor telefonie, wat resulteert in een efficiënte en kosteneffectieve internetervaring.

Heb ik ook wifi bij mijn internet only abonnement?

Wanneer u een internet abonnement heeft aangesloten, en deze is geactiveerd, zal er een FRITZ!Box router bij u thuis geleverd worden. Deze kunt u zelf plaatsen of u kunt ervoor kiezen om een monteur te laten komen. Deze router zorgt ervoor dat er een wifi-netwerk wordt gecreëerd waar uw apparaten draadloos gebruik van kunnen maken.

Heeft u het idee dat de verbinding niet overal in uw huis even sterk is? Dan kunt u ervoor kiezen om uw wifi netwerk uit te breiden met Mesh Wifi. Op deze manier creëert u als het ware meerdere wifi punten in uw huis. Zo heeft u overal een sterke verbinding, zelfs in uw tuin!

Wat is het goedkoopste internet only abonnement?

De prijs van onze internetpakketten hangt af van wat er beschikbaar is op uw adres. Het verschilt per postcode of glasvezelinternet mogelijk is of alleen DSL. Door een postcodecheck uit te voeren weet u gelijk wat er mogelijk is voor u.

Kunt u glasvezel ontvangen bij u thuis? Dan zijn er 3 verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. De verschillen tussen de pakketten zitten hem in internetsnelheden. Ze variëren tussen de 150 Mbit/s en de 1000 Mbit/s. Het is handig om van te voren na te gaan aan welke snelheid u en uw huishouden behoefte hebben. Het goedkoopste pakket kost €44,99 per maand en de duurste €54,99 per maand.

Is internet via de koperen kabels, beter bekend als DSL, de enige optie voor u? Dan heeft u ook de keuze uit 3 verschillende pakketten. Ook deze pakketten hebben verschillende internetsnelheden, variërend tussen de 50 en 200 Mbit/s. De prijzen van deze pakketten liggen tussen de €39,99 en €54,99 per maand.

Wat is het beste internet voor thuis?

Als het aankomt op de keuze voor het beste internet voor thuis, steekt glasvezel er met kop en schouders bovenuit. Glasvezelinternet biedt een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit. Anders dan DSL, maakt glasvezel gebruik van lichtsignalen die door glasvezelkabels worden gestuurd, waardoor data met ongekende snelheden kan worden verzonden en ontvangen. Dit resulteert in ultrasnelle downloads en uploads, en minimale vertragingen, wat essentieel is voor veeleisende online activiteiten. Bovendien is glasvezelinternet veel minder gevoelig voor haperingen en storingen tijdens drukke uren, waardoor de prestaties constant blijven, ongeacht het tijdstip. 

Welk pakket is het meest geschikt voor uw huishouden?

Bekijk internet abonnementen