Heeft u ons nieuwe internetfilter al uitgeprobeerd?

Filteren is makkelijker dan ooit!

Solcon heeft haar multimediafilter vernieuwd. Wat er veranderd is? Dat merkt u snel als u uw persoonlijke filterinstellingen aanpast. Dat kan nu met handige schuifknoppen die ook goed vanaf uw smartphone of tablet te bedienen zijn. Maar we hebben ons multimediafilter niet alleen in een nieuw jasje gestoken.

U bent ook nog beter beschermd

Voortaan kunt nu namelijk ook https-sites filteren. Dat zijn sites met een ‘slotje’ in de url-balk. Ze versleutelen informatie, waardoor bijvoorbeeld hackers minder makkelijk informatie van u kunnen onderscheppen. Wel zo prettig en er komen gelukkig ook steeds meer van zulke veilige sites.

Zet https-filtering zelf aan

Ons filter kan ze nu dus ook beoordelen. Dat doen we niet standaard. Wanneer u al een filterabonnement heeft, lees dan eerst de uitgebreide toelichting over de nieuwe mogelijkheden van het vernieuwde filter en hoe u https-filtering activeert.

Lees meer over de nieuwe mogelijkheden

Heeft u nog geen multimediafilter, maar wilt u dat wel?

Ga dan snel naar Serviceweb. U kunt het multimediafilter daar direct activeren. Voor slechts 2,95 euro per maand kunt u op maximaal 5 apparaten gebruik maken van het filter. Van uw pc tot uw tablet of smartphone. En zeer flexibel in gebruik, want u stelt uw persoonlijke profielen zelf in. Een website toevoegen of deblokkeren werkt ook heel eenvoudig. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden van het filter? Kijk dan op solcon.nl/internetfilter.