Leuke vaderdagtips

Leuke vaderdagtips om uw vader écht goed te verrassen

Zondag 21 juni is het weer zover: Vaderdag. Tijd om uw vader even goed in het zonnetje te zetten en te verrassen met wat leuks. De grote vraagt blijft alleen altijd wat u dit jaar weer eens moet verzinnen. Wordt het weer dezelfde parfum als vorig jaar? Of dit keer een goed boek om te lezen op een zonnige dag in de tuin? We voorzien u graag van wat vaderdagtips.

De cadeautjes die het altijd goed doen

Met een cadeautje uit de top 10 zit u altijd goed. Ga voor het favoriete alcoholische drankje van uw vader, handig gereedschap, een spannend boek, lekkere versnaperingen, nieuwe sokken, een lekker luchtje, cadeaubon van een winkel, een scheerapparaat, fotocadeaus of iets voor in de tuin. Dit jaar een keer heel iets anders doen? Dan vindt u hieronder enkele ideeën. 

Een gezellige master BBQ

Welke vader wordt er nou niet blij van de geur van de BBQ, overheerlijke, malse ribbetjes en een koud glas bier? Doe daar dan ook nog even goed gezelschap & het zonnetje bij voor ultiem genot. Verras uw vader op Vaderdag met een zelf samengesteld BBQ-pakket en maak er een gezellige én smaakvolle avond van.

Samen aan de klus

Met Vaderdag geven we onze vaders geregeld gereedschap cadeau. Maar hoe leuk om een keer samen de klus aan te pakken? Bouw samen een loungebank van steigerhout, een stoere bar voor in de tuin of voetbalgoals. Op naar de bouwmarkt voor een bouwpakket, instructies mee en samen gezellig aan de slag. Oh, en na de klus is een BBQ natuurlijk ook nooit een slecht idee! 

Voor de sportievelingen

Waar we dit jaar eigenlijk konden gaan genieten van het EK moeten we nog even een jaartje geduld hebben. Goede reden om samen sportief aan de slag te gaan. Kies voor een mooie wandeling, een fietsrace door het bos of ga voor een ouderwetse buitenactiviteit. Gegarandeerd plezier! Kent u paaltjesvoetbal of stoepranden nog? 

Een klein gebaar

Bent u niet zo van de cadeaus? De meeste vaders zijn ook al heel blij met een klein gebaar! Stuur uw vader een lief berichtje via WhatsApp of laat een kaartje met persoonlijke boodschap bezorgen. Het gaat immers allemaal om het gebaar.

Wij wensen alle supervaders een fijne Vaderdag toe!