Solcon TV nu sneller en vernieuwd!

Vernieuwde televisiedienst

De televisiedienst van Solcon is vernieuwd. Het is mooier, sneller, overzichtelijker en gemakkelijker in gebruik. Allemaal verbeteringen waarmee wij uw kijkplezier willen vergroten.
Bekijk hier wat er veranderd is.

1. Nieuw design

Het TV-menu heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Niet alleen de kleur, maar ook de grootte van de letters zijn aangepast. Hierdoor is het menu beter leesbaar en overzichtelijker. Daarnaast gaat het laden van het menu sneller.

2. Populair vandaag

Bent u benieuwd waar anderen naar kijken? Met de nieuwe optie ‘Populair vandaag’ en ‘Populair deze week’ kunt u de meest bekeken programma’s uit TV Gemist bekijken.

3. Programma of serie opnemen

Als u een programma of serie opneemt verschijnt er een rode ‘R’. De rode ‘R’ geeft aan dat u het programma opneemt. Deze ziet u niet alleen in de TV-gids maar ook in de informatiebalk bij het programma wat u opneemt.

4. Nieuwe informatiebalk

Ook de informatiebalk heeft een nieuwe uitstraling gekregen en is voorzien van meer relevantie informatie. U kunt bijvoorbeeld bij elk programma het aantal resterende minuten zien. Als u met uw afstandsbediening op het pijltje naar rechts drukt, wordt er meer details over het volgende programma getoond.

Dit programma kunt u dan direct met de opnemen knop op de afstandsbediening opnemen.

Veelgestelde vragen

  • Kan ik nog gebruik blijven maken van het oude menu?

    Ja, voorlopig kan dat. Het oude TV-menu ‘Solcon Grijs’ gaat in 2019 verdwijnen. Tot die tijd kunt u deze blijven gebruiken.

    Wilt u het oude TV-menu instellen? Ga naar het TV-menu en kies voor instellingen, daarna kiest u nogmaals voor instellingen en selecteert u bij thema: Solcon Grijs. Druk op ‘OK‘ om op te slaan.

  • Ik heb het nieuwe TV-menu nog niet, wanneer is het beschikbaar?

    Het TV-menu is maandag 2 juli 2018 vanaf 09.00 uur voor iedereen beschikbaar. Heeft u na 2 juli nog het oude TV-menu? Ga dan naar het TV-menu kies voor instellingen, selecteer herstart en druk op ‘OK‘.

    Werkt dit niet? Neem dan contact op via 088 – 003 22 22 of stuur een e-mail naar info@solcon.nl. Dan zorgen wij ervoor dat ook u het nieuwe TV-menu kunt gebruiken.

ISA® Veiligheidsteam – Wij helpen u graag

Het ISA® Veiligheidsteam zorgt altijd en overal voor uw digitale veiligheid.

Om de veiligheid van uw apparaten te garanderen, houden wij actief ransomware, malware en virussen voor u tegen! Wij zullen continu de gevaren voor u in de gaten houden. Zodat u voortaan veilig online uw bankzaken kan regelen en e-mails ontvangen.

Daarnaast kunt u op elk moment uw persoonlijke veiligheidsrapportage inzien.

Heeft u vragen over ISA®, Veilig Online? Bekijk de algemene voorwaarden, veelgestelde vragen of bel ons gerust via 088 - 003 22 22, want Manuel en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Manuel