Webhosting

Host uw website met Solcon webhosting

Het hebben van een website is tegenwoordig een must voor elk bedrijf. Zonder website kunnen uw klanten u niet vinden. Of beter gezegd met een goede website kunnen meer klanten uw bedrijf vinden. Diverse partijen kunnen helpen bij het bouwen van een website. Maar deze website moet ook ergens gehost worden. Waarmee we bedoelen dat er een stukje ruimte op een server vrijgemaakt moet worden om de website op te zetten. Bij Solcon hebben we deze ruimte vrij voor webhosting van uw website. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op om te kijken welk webhosting pakket het beste bij u past.

Solcon is er voor uw bedrijf

Bij Solcon willen wij bedrijven zo goed mogelijk helpen. Daarom bieden we naast webhosting ook de mogelijkheid om zakelijk glasvezel internet aan te schaffen net als onder andere zakelijke telefonie en colocatie. Al deze zaken kunt u direct bij Solcon afnemen via onze website. Maar voor grotere bedrijven is het handig om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen gaan kijken wat de beste optie is voor uw bedrijf. Hierbij kijken we vooral naar welke pakketten we voor u kunnen samenstellen om het optimale uit onze diensten te halen.

Specificaties

Wij bieden 4 verschillende pakketten aan:

Linux:

(klik op afbeelding om te vergroten)

Webhosting tabel per 1-1-2024

Tim – Businessdesk

Wilt u advies over welke dienst het beste bij uw organisatie past? Bel ons gerust, want Tim en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Tim

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Dit jaar worden wij door de Consumentenbond beloond met een 7,6

Totaal ontzorger

Pro actieve hulp bij virus aanval

Één team van aanvraag tot ondersteuning

ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging