Solcon Hosting

Wat is hosting?

Hosting is in het kort gezegd het beschikbaar stellen van serverruimte voor het opslaan van data. Dit kan op verschillende manieren. Bij Solcon bieden wij drie belangrijke mogelijkheden, waar elk bedrijf uit kan kiezen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden die Solcon voor uw bedrijf te bieden heeft op het gebied van hosting.

Verschillende vormen van hosting

Heeft u een website? Wilt u uw belangrijke bestanden veilig opslaan? Wilt u uw bestanden niet zomaar kwijt kunnen raken? In al deze gevallen bieden wij bij Solcon de ideale oplossing. Met onze webhosting diensten, kunt u uw website eenvoudig bij ons laten hosten. Wij zorgen er dan voor dat uw website op een veilige en snelle server wordt gehost. Wij zorgen dat de hosting van uw website altijd gebeurt op een server met genoeg ruimte. Zodat uw website grote hoeveelheden bezoekers tegelijkertijd aan kan.

Daarnaast maken wij ook elke dag een back-up van uw website. Als er ook maar iets fout gaat op de website, kunnen wij snel de website van een dag eerder terug zetten.

Met onze back-up services kunt u zowel uw PC als server laten back-uppen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw belangrijke bestanden niet zomaar verloren kunnen gaan. Mocht uw computer of laptop crashen, dan staan uw bestanden altijd nog veilig opgeslagen met onze online PC back-up. Gaat er iets fout met de servers van uw bedrijf? Uw bestanden staan gelukkig nog bij onze online server back-up.

Tim – Businessdesk

Wilt u advies over welke dienst het beste bij uw organisatie past? Bel ons gerust, want Tim en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Tim

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Dit jaar worden wij door de Consumentenbond beloond met een 7,6

Totaal ontzorger

Pro actieve hulp bij virus aanval

Één team van aanvraag tot ondersteuning

ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging