Datacenters Solcon

Solcon zakelijk

Solcon denkt graag mee met ondernemers. Daarom bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor elk bedrijf. Dit gaat van hosting tot webhosting en van zakelijke telefonie tot zakelijk internet. Voor al deze zaken kunt u direct bij ons terecht. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij graag met u mee wat goed is voor uw bedrijf.

Twin datacenter oplossing Solcon

Naast de eigen twin datacenters biedt Solcon ook de mogelijkheid aan van twin datacenters welke juridisch én geografisch gescheiden zijn. Dit gebeurt in samenwerking met collega internet service provider BIT.

Samenwerking met BIT

Deze samenwerking op het gebied van colocatie biedt bedrijven een grotere bedrijfscontinuïteit. Bij calamiteiten of zelfs een faillissement van één van beide partijen blijven data namelijk gewoon beschikbaar. Bovendien neemt ook de juridische zekerheid toe in vergelijking met dataopslag in andere datacenters. En dat zonder de gebruikelijke hoge kosten voor een uitwijklocatie.

 

Hoe werkt het in de praktijk?

U krijgt twee contracten. Eén met Bit en één met Solcon. Er is dus geen vermenging van contracten, SLA’s of raamovereenkomsten. Bij afname van één rack bij beide partijen, is het gebruik van een 1 Gbit/s verbinding tussen Apeldoorn (datacenter Solcon) en Ede (datacenter BIT) kosteloos.

U krijgt één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen. Er wordt dus niet naar elkaar gewezen wanneer er een probleem mocht zijn. Wij lossen het voor u op.

Vraag een advies gesprek aan

Adresgegevens

 

Datacenter Apeldoorn

Laan van de Ram 39
7324 BW Apeldoorn


Datacenter Dronten

Het Spaarne 11
8253 PE Dronten

Notice en takedown (NTD)

Solcon hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Meer informatie over NTD

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Dit jaar worden wij door de Consumentenbond beloond met een 7,6

Totaal ontzorger

Pro actieve hulp bij virus aanval

Één team van aanvraag tot ondersteuning

ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging