Glasvezel via KPN netwerk in Wassenaar

Glasvezel internet via KPN Netwerk in Wassenaar

Wilt u ook stabiel en snel glasvezel internet van Solcon? Gelukkig is dat ook mogelijk bij u in Wassenaar. Doe eerst de postcodecheck hieronder en zie binnen seconden of er op dit moment al glasvezel internet op uw adres mogelijk is. Heeft u glasvezel? Hierbij alvast wat redenen om te kiezen voor glasvezel van Solcon.

  • Betrouwbaar en veilig internet
  • Een persoonlijke benadering
  • Supersnel en stabiel glasvezel internet
  • Probleemloos met het hele gezin online

Glasvezel internet in uw gemeente via Glaspoort of KPN Netwerk?

Solcon levert glasvezel internet door gebruik te maken van het glasvezelnetwerk dat de netwerkbeheerders Glaspoort en KPN Netwerk neergelegd hebben. Wij werken veel samen om de kleine gemeenten, landelijke gebieden en bedrijventerreinen te voorzien van snel en stabiel internet. In Wassenaar wordt gebruik gemaakt van het KPN Netwerk. Als u ook wilt genieten van een stabiele en veilige glasvezel internetverbinding bent u bij Solcon aan het juiste adres.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Over Wassenaar

Wassenaar ligt in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 27.200 inwoners. Wassenaar bezit een dorpskern en daaromheen ligt een bosrijke omgeving met veel landhuizen en villa’s. Voorheen waren dit zomerverblijven voor de rijke kooplui uit de stad. Wassenaar is een gezellig dorp met authentieke boetiekjes en gezellige terrassen.

Activeren nadat glasvezel is aangesloten

Nadat de kabels succesvol bij u onder de stoep zijn gelegd, is de monteur bij u in huis geweest om het glasvezelkastje te monteren. Als u het glasvezelkastje heeft en de FRITZ! Box van Solcon is aangesloten, dan zet Solcon het glasvezel internet op afstand voor u aan.

Nieuws in Wassenaar

“Zoals het er nu uitziet krijgt 96% van de huishoudens de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk’, zegt de Wassenaarse wethouder Caroline Klaver-Bouman.’’

→ Lees meer

Bron: Glasvezel Gids

Persoonlijke hulp in Wassenaar

Wilt u graag persoonlijk contact over de mogelijkheden van glasvezel in Wassenaar? Neem gerust contact met ons op via 088 – 003 22 22. Of bezoek een van onze servicepunten in Wassenaar of omgeving.