Glaspoort Zeist

Glaspoort legt glasvezel aan in Zeist

Razendsnel glasvezel internet van Solcon? Dat kan nu ook in Zeist. Doe de postcodecheck en controleer of er glasvezel internet op uw adres mogelijk is. Wat zijn de belangrijkste redenen om voor glasvezel internet van Solcon te gaan?

  • Veilig en betrouwbaar internet
  • Een persoonlijke benadering
  • Stabiel en supersnel glasvezel internet
  • Probleemloos met het hele gezin online

Glasvezel in Zeist met Glaspoort

Glaspoort is druk bezig om in zoveel mogelijk gebieden in Nederland glasvezel uit te rollen. Met name in de kleinere gemeenten, landelijke gebieden en bedrijventerreinen. En dat is nu ook gebeurd in Zeist. Heeft u interesse in een stabiele en veilige glasvezel internet verbinding van Solcon? Neem dan contact op, want bij Solcon maken we gebruik van het Glaspoort netwerk.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Over Zeist

Zeist ligt in het midden van de provincie Utrecht. De gemeente telt meer dan 66.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 50 km². Zeist is gelegen nabij de Utrechtse Heuvelrug en is beroemd om de vele buitenplaatsen en het Slot Zeist uit 1686. Men kan genieten van verschillende fiets- en wandelpaden langs bijzondere monumenten en andere bezienswaardigheden.

Den Dolder

Den Dolder is een dorp in Zeist. Het ligt ten oosten van Bilthoven en iets ten noorden van Huis ter Heide en Bosch en Duin. Den Dolder heeft in 2021 meer dan 4.500 inwoners. Het dorp heeft drie restaurants, een wijkservicepunt, basisschool en een kinderdagverblijf.

Huis ter Heide

Huis ter Heide is een ander dorp in Zeist. Het ligt direct aan Bosch en Duin en is 3.140 inwoners rijk. Huis ter Heide wordt gescheiden door de N237 en de N238. Het landschap bestaat voornamelijk uit heide en de vennen maar ook bos en akkers maken deel uit van dit kleurrijke landschap. Ideaal voor sporters en wandelaars.

Bosch en Duin

Bosch en Duin is een riante wijk in Zeist en heeft 1.720 inwoners. In Bosch en Duin staan veel villa’s met grote kavels. Rond 1900 lieten kooplieden uit de stad hier hun vakantiehuizen bouwen. U zult er nog enkele herkennen aan de klassieke bouw. Daarnaast kunt u uitgebreid dineren in Bosch en Duin. Bent u wandelaar of fietser? Dan kunt u hier uw hart ophalen.

Activeren na aansluiting

Heeft u het internet abonnement besteld en in huis? Zodra het glasvezelkabel kastje en de router van Solcon aangesloten zijn zult u meteen kunnen genieten van het allerbeste internet.

Nieuws in Zeist

‘’Glaspoort gaat helpen om de aanleg van glasvezel in Zeist te versnellen. KPN is vorig jaar al begonnen met de aanleg. Nu neemt Glaspoort een deel van de aanleg over in de kernen Austerlitz, Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide.’’

→ Lees meer

Bron: Roulette FM

 

‘’Glaspoort gaat helpen om de aanleg van glasvezel in Zeist te versnellen. Glaspoort is een samenwerking van pensioenfonds ABP en KPN.’’

→ Lees meer

Bron: Regio Online

Persoonlijke hulp in Zeist

Wilt u graag persoonlijk contact over de mogelijkheden van glasvezel in Zeist? Neem gerust contact met ons op via 088 – 003 22 22. Of bezoek een van onze servicepunten in Zeist of omgeving.