Glaspoort Oldambt-Winschoten

Glaspoort Oldambt-Winschoten

Wilt u ook graag razendsnel én stabiel glasvezel internet op uw adres in Oldambt – Winschoten? Dat kan met Solcon. Doe de postcodecheck en controleer of er al glasvezel beschikbaar is. Ook leest u op deze pagina meer informatie over de glasvezelplanning van Glaspoort/KPN Netwerk in Oldambt – Winschoten.

  • Snel, stabiel en op meerdere apparaten tegelijk online
  • Veilig, betrouwbaar, persoonlijk = Solcon
  • Overal in huis goed internet

Glasvezel in Oldambt – Winschoten met Glaspoort/KPN Netwerk

De komende jaren legt Glaspoort/KPN Netwerk aan door heel Nederland. Van kleinere gemeenten en landelijke gebieden tot bedrijventerreinen. En ook Oldambt-Winschoten krijgt glasvezel! Kies voor betrouwbare en veilige glasvezel internet van Solcon. Wij maken gebruik van het Glaspoort/KPN Netwerk, zodat u als bewoner ook bij ons terecht kunt.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Oldambt – Winschoten krijgt glasvezel internet

KPN Netwerk is begin 2022 gestart met het aansluiten van de gemeente Oldambt. Te beginnen met de kernen Winschoten en Heiligerlee. Inmiddels zijn er al huishoudens die gebruikmaken van supersnel glasvezel internet. Later nog worden de kernen Westerlee en Scheemda opgestart.

Doe de postcodecheck en ontdek of glasvezel internet op uw adres al beschikbaar. Is dit nog niet het geval? Geen zorgen. Ook dan kunt u alvast een glasvezel abonnement bestellen. Zodra het beschikbaar is heeft u het direct in huis.

Over Oldambt – Winschoten

Winschoten is een stad en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Groningen. Tevens de hoofdplaats van de gemeente Oldambt. In 2021 telde Winschoten 17.750 inwoners, waarmee het de vijfde grote plaats van Groningen is. Het telt een totale oppervlakte van 22,24 km. Winschoten is na de stad Groningen de tweede koopstad van de provincie met een winkeloppervlakte van circa 77.000 m. Dat maakt Winschoten tot een geliefde shopplek.

Aankondiging

Oldambt – Winschoten krijgt glasvezel. Elk huishouden ontvangt een brief met meer informatie over de aanleg van glasvezel.

Aansluiting

De graafmachines gaan aan de slag om de glasvezelkabels in de grond te leggen. Zodra dit gebeurd is, sluiten we uw woning hierop aan.

Activeren verbinding

Uw internetabonnement al besteld bij Solcon? Dan activeren wij direct uw verbinding. Zo kunt u direct supersnel internetten!

Glaspoort/KPN Netwerk nieuws in
Oldambt – Winschoten

Start glasvezelaanleg in gemeente Oldambt

““KPN Netwerk is gestart met het aansluiten van de gemeente Oldambt op het glasvezelnetwerk. Te beginnen met de kernen Winschoten en Heiligerlee. Naar verwachting afgerond in het tweede kwartaal van 2023.”

→ Lees meer

Bron: KPN Netwerk

Glasvezel in Oldambt

“KPN Netwerk regelt de aanleg van glasvezel in de kernen Winschoten, Heiligerlee, Scheemda en Westerlee. Dit doen ze gratis en daarom is het slim om mee te werken.”

→ Lees meer

Bron: Gemeente Oldambt

Persoonlijke hulp in Oldambt-Winschoten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van glasvezel bij u in de buurt? Bel ons via 088 – 003 22 22. Of bezoek een van onze Servicepunten in Oldambt, Winschoten of omgeving.