Glaspoort Herten

Glaspoort Herten

Het snelste internet met glasvezel is nu ook beschikbaar in Herten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de glasvezelplanning van KPN/Glaspoort in Herten.

Kies voor Solcon en geniet van veilig, betrouwbaar en persoonlijk internet.

Glasvezel in Herten met Glaspoort/KPN Netwerk

Glaspoort/KPN Netwerk is druk bezig om glasvezel aan te leggen door heel Nederland. Binnenkort begint de aanleg van glasvezel in Herten. Solcon maakt gebruik van het Glaspoort/KPN netwerk. Dit betekent dat u in Herten kunt kiezen voor internet van Solcon.

Doe de postcodecheck

Om te zien wat het aanbod en de beschikbare internetsnelheden zijn op uw adres.


Herten krijgt glasvezel internet

Met de postcodecheck kunt u controleren of glasvezel nu al beschikbaar is op uw adres. Mocht glasvezel nu nog niet beschikbaar zijn, dan kunt u vast een abonnement bestellen. U heeft dan glasvezel vanaf het moment dat het mogelijk is.

Herten heeft het allemaal!

Herten biedt wonen in een kleine gemeenschap, dichtbij de stad. Binnen een paar minuten staat u in het centrum van Roermond. Herten heeft een rijk verenigingsleven en ligt vlakbij mooie watersportgebieden. De komst van Glaspoort maakt het plaatje compleet

Aankondiging

Herten krijgt glasvezel! U ontvangt binnenkort een brief om de aanleg van glasvezel aan te kondigen

Aansluiting

Graafmachines leggen de kabels in de grond. Hierna kan Solcon u verbinden met het glasvezelnetwerk.

Activeren verbinding

Heeft u uw internetabonnement besteld bij Solcon? Dan wordt uw verbinding geactiveerd. Daarna kunt u supersnel internetten!

Wilt u meer weten?

Wilt u graag persoonlijk contact over de mogelijkheden van glasvezel in Herten? Neem gerust contact met ons op via 088 – 003 22 22.