ISA®, hét multimediafilter, € 2,95 per maand

Veilig online met Solcon

Internet en onder andere glasvezel internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Tegenwoordig kunnen we alles online vinden en bekijken. Veilig internet en specifiek bepalen wat we wel en niet kunnen zien, is steeds belangrijker. Daarvoor is ISA®, hét multimediafilter. Met dit filter kiest u voor een veilig en zorgeloos digitaal mediagebruik van u én uw kinderen.

Voordelen filter

Tijdslot

Voorkom afleiding

Stel samen met uw kinderen tijdsloten in. Zo worden ze niet gestoord door hun telefoon tijdens het maken van hun huiswerk.

 

Cyberpesten

Ga pesten tegen

Helaas komt cyberpesten steeds vaker voor. ISA® helpt u om het ontvangen van social media berichten tijdelijk even uit te zetten.

 

Ongewenste-sites

Zorgeloos internetten

Wilt u dat bepaalde sites niet toegankelijk zijn voor uw kinderen? Stel het filter zo in zodat uw kinderen zorgeloos kunnen internetten.

 

Virus

Voorkom een virus

Een virusbesmetting bij een bezoek aan bepaalde websites is zo opgelopen. Het filter voorkomt dat uw apparaten een virus oplopen.

Hoe werkt het?

1. Stel uw eigen filterprofiel samen

Maak eenvoudig een eigen pro­fiel met filtervoorkeuren. Kies daarvoor uit meer dan 10 categorieën en subcategorieën. U kiest dus volledig zelf wat u wel én niet geblokkeerd wilt hebben.

Pagina-1

2. Voeg zelf websites toe aan het filter

Komt u per ongeluk op een website terecht waarvan u vindt dat deze niet zichtbaar hoort te zijn? Voeg deze website dan handmatig toe. U kunt de website uiteraard ook weer vrijgeven. Dit doet u via filterinstellingen.solcon.nl.

Pagina-5

3. Stel een tijdslot in voor internet

Uw kinderen alleen laten internetten tijdens vaste tijden? Of een aantal uur per dag hanteren wanneer zij online mogen zijn? Met het tijdslot geeft u aan wanneer internetten wel en niet mogelijk is.

Pagina-3

€2 ,95
Prijs per maand

Beveilig uw apparaten

Vraag het multimediafilter eenvoudig aan tijdens uw bestelling. Bent u al klant van Solcon? Activeer het filter binnen één minuut in Serviceweb.

Activeer direct in Serviceweb

Nieuwe klant? Bestel een pakket

Onderzoek met ouders

Om beter te kunnen begrijpen welke beelden niet geschikt zijn voor bepaalde leeftijden, zijn we een onderzoek gestart in samenwerking met Ouders van Nu. Hierbij confronteren we een testpanel van ouders met een aantal kritische vragen over het gebruik van internet bij kinderen. De uitkomsten van dit onderzoek leest u via onderstaande button. Deze gebruiken wij tevens ook voor de verdere ontwikkeling van hét multimediafilter ISA®.

Uitkomsten onderzoek