Glasvezel internet

Wat is Glasvezel internet?

Glasvezel is een internetverbinding die gebruikt maakt van dunne glasvezelkabels. Informatie wordt met de snelheid van het licht verstuurd. Hierdoor heeft u razendsnel en betrouwbaar internet. U deelt met deze techniek uw snelheid niet met uw buren. Met glasvezel internet bent u klaar voor de toekomst. Ook 4K tv-kijken gaat over glasvezel.

Waarom kiest u voor een Glasvezel abonnement van Solcon?

  • Uw eigen lijn en een stabiele snelheid
  • Supersnel uploaden en downloaden
  • De internetsnelheid is uit te breiden tot 500 Mbit/s

De voordelen van een Glasvezel abonnement van Solcon

1. TV-kijken zoals u het wilt

Met glasvezel van Solcon geniet u van haarscherpe beeldkwaliteit. Bovendien kijkt u televisie waar, wanneer en hoe u wilt met Interactieve TV. Met Begin Gemist, Live Pauzeren en Interactieve TV Online hoeft u niets meer te missen.

2. Razendsnel up- en downloaden

Met glasvezel van Solcon upload en download u supersnel. Zelfs als u allemaal tegelijk van het internet gebruikmaakt, gaat het uploaden van grote bestanden of het downloaden van uw favoriete muziek razendsnel.

3. Uw eigen stabiele internet

Het grootste voordeel van een glasvezel abonnement is dat u een eigen stabiele internet lijn in huis hebt. Uw internetsnelheid wordt dus niet meer verstoord door externe factoren, zoals afstand tot de wijkcentrale of uw buren. De snelheid is altijd stabiel.

Glasvezel bij u in de buurt

In steeds meer plaatsen wordt glasvezel aangelegd. Bekijk de onderstaande link waar nu al glasvezel beschikbaar is en waar binnenkort gebruik gemaakt kan worden van de voordelen van glasvezel.

Bekijk Glasvezelplaatsen

Heeft u verder nog vragen?