Een wereld zonder internet… Kunt u het zich voorstellen? Overal en altijd online zijn is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, thuis, op het werk, op school en onderweg. Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen genieten van de voordelen van deze digitale wereld en zo weinig mogelijk te maken krijgt met de nadelen ervan. Wij helpen u graag om zo veilig mogelijk gebruik te maken van internet en dat doen we al sinds ons ontstaan in 1996!
Wat is schoon internet? Dat is voor iedereen verschillend. Wij proberen zoveel mogelijk bewustwording van de risico’s van verkeerd internetgebruik te creëren. Maar we bieden ook graag innovatieve oplossingen om deze risico’s te minimaliseren. ISA, het multimediafilter biedt u de mogelijkheid uw eigen schone, digitale wereld te creëren. Vrij van spam, virussen, phishing en (als u dat voor uzelf of uw kinderen wilt) ook van bv. erotiek en geweld. Maar ook buiten dit filter om is ons team continu bezig uw internet zo veel mogelijk vrij te houden van phishing, spam en virussen.
Onze unieke Beveiligde Omgeving
Solcon loopt al jaren voorop als het gaat om het beperken van veiligheidsrisico’s op internet. Zo zijn wij samen met een aantal andere providers begonnen met de Abuse Information Exchange. Deze stichting heeft als doel besmetting van computers met virussen en botnets in een zeer vroeg stadium te kunnen detecteren en zo snel mogelijk hulp te bieden.
Na een succesvolle pilot in 2014 ondersteunen we inmiddels al onze (particuliere en zakelijke) klanten met een beveiligde omgeving. Mocht uw computer besmet raken met een gevaarlijk virus of botnet, dan plaatsen wij uw netwerk proactief in een beveiligde omgeving en laten u dit weten. Wij helpen u vervolgens met het vinden van een doeltreffende oplossing, zodat u weer snel en veilig online bent.
€2 ,95
Prijs per maand
Bestellen
Met ISA® hét multimediafilter heeft u een uitgebreide selectie aan onderwerpen waarmee u specifiek kunt bepalen wat uw kinderen wel of niet te zien krijgen.
Online pesten komt vaker voor dan u denkt en de gevolgen kunnen enorm zijn. Leer uw kind omgaan met online pesten en grijp in als het uit de hand dreigt te lopen.
Internet biedt veel mogelijkheden, maar uw kinderen lopen er ook risico’s. Praat met uw kinderen over privacy, online geld uitgeven, cyberlokkers en over welke websites wel en niet geschikt zijn.
Waar haalt u de beste informatie over internet vandaan? Hoe praat u met uw kinderen over nieuwe media? Welke grenzen trekt u? Solcon deed er onderzoek naar, samen met stichting Mijn Kind Online.
Kinderen weten vaak veel meer over internet dan volwassenen. Maar het blijft belangrijk dat u hen als ouder regels en vaardigheden bijbrengt om er goed mee om te gaan. Lees de vijf tips hoe u dat op de beste manier kunt doen.