Samen voor veilig internet

Veilig en schoon Internet

Solcon wil een positieve en zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Dat doen we met onze producten en diensten. Maar ook door de manier waarop we werken. En door onze schouders te zetten onder goede doelen.

Feiten & Tips

4x Tips: voorkom cyberpesten

Online pesten is makkelijk, het komt veel voor en de gevolgen kunnen groot zijn. Neem uw kind serieus, maar leer het ook om te relativeren. En grijp op tijd in als cyperpesten uit de hand dreigt te lopen. 

Lees meer

 

5x Mogelijke gevaren op internet

Internet biedt veel mogelijkheden, maar uw kinderen lopen er ook risico’s. Praat met uw kinderen over privacy, online geld uitgeven, cyberlokkers en welke websites wel en niet geschikt zijn. 

Lees meer

 

Wat willen ouders weten over internet?

Waar haalt u informatie over internet vandaan? Hoe praat u met kinderen over nieuwe media? Welke grenzen trekken ze? Solcon deed er onderzoek naar samen met stichting Mijn Kind Online.

Lees meer

 

Actieve internetbegeleiding

Kinderen weten vaak veel meer dan volwassenen over internet. Maar het blijft belangrijk dat ouders hen regels en vaardigheden bijbrengen om er goed mee om te gaan. Lees de vijf tips hoe u dat doet.

Lees meer

Tim – Klantenservice

Heeft u toch nog vragen? Of wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor u? Bel ons gerust, want Tim en zijn team helpen u graag verder.

Contact opnemen

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging.

Superieure Internet kwaliteit.

Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel in de categorie ‘Internet’ (8,1) volgens de Consumentenbond.

Bellen tegen vaste lage tarieven.

Filter ongewenste websites. Internet zorgeloos met ISA®, hét multimediafilter van Nederland.