Wij staan voor u klaar!

Beveiligde omgeving

Solcon is in november 2014 gestart met een test onder een beperkte groep klanten waarbij de internet verbinding van de gebruiker in een Beveiligde Omgeving kan worden geplaatst. Dit gebeurd wanneer er computers zijn die een veiligheidsrisico lopen doordat ze zijn besmet met bijvoorbeeld een virus of botnet.

De gebruiker wordt zoveel mogelijk geholpen om het probleem zelf op te kunnen lossen door een toelichting op een waarschuwingspagina die verschijnt. Aan de hand van het gedetecteerde probleem van de klant verschijnt er ook een gericht advies om dit probleem op te lossen.

De gebruiker kan er zelf voor kiezen om de Beveiligde Omgeving op te heffen, maar krijgt wel een duidelijke waarschuwing dat er iets mis is met zijn systeem en dat het verstandig is om hierop actie te ondernemen. Uiteraard biedt de Klantenservice van Solcon ondersteuning wanneer klanten er niet helemaal uitkomen.

De klant kan zelf altijd de beveiligde omgeving opheffen, tenzij het om een betalingsachterstand gaat.


Heeft dit antwoord u niet geholpen?

Wij helpen u graag!

Laat ons via onderstaand formulier weten waar wij u mee kunnen helpen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.