Private Network

Private Network

Heeft u een onderneming met meerdere vestigingen? Binnen het eigen netwerk van Solcon krijgt u een besloten en stevig beveiligd ‘privé netwerk’, waar uw vestigingen en thuiswerkers toegang toe hebben en waarmee data- en spraakverbindingen mogelijk zijn.

De voordelen

  • Privé netwerk verbinding
  • Streng beveiligd
  • Mogelijkheid tot Centraal Beheer Internet Toegang

Uw onderneming

Solcon Private Network is met name geschikt voor een ondernemingen die meerdere vestigingen hebben. U bent IT verantwoordelijke bij een organisatie met een hoofdkantoor, een distributiecentrum en meerdere winkels die met elkaar verbonden moeten zijn. Dan is Solcon Private Network een goede oplossing. In een besloten en streng beveiligd prive netwerk kunnen uw vestigingen en thuiswerkens werken zoals ze gewend zijn. Tevens zijn data- en spraakverbindingen beschikbaar via een prive netwerk.

Centraal Beheerde Internet Toegang (CBIT)

Een Solcon Private Network is degelijk, solide en veilig. Maar als u meer wensen hebt kunnen we prima opschalen. Bijvoorbeeld door CBIT te implementeren.

 

Voordelen CBIT

  • Centrale toegang tot het internet via het datacenter van Solcon;
  • Centrale internetpunt in eigen beheer of door Solcon, aan u de keuze;
  • Alle SPN-lijnen van uw vestigingen en van uw thuiswerkers lopen via het centrale punt;
  • Stel uw interne beveiliging eenvoudig in met de firewall op locatie die aangevuld kan worden met diverse soorten filters als het InternetFilter en andere beveilingsmaatregelen.

Contact

Diverse landelijke (retail)ketens met een groot aantal vestigingen (1 – 250 vestigingen) zijn reeds klant bij Solcon. Benieuwd naar een referentie? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 088 – 003 25 25 tussen 09.00 – 17.30 uur.

Bereken uw prijs

Private Network

Heeft u een onderneming met meerdere vestigingen? Binnen het eigen netwerk van Solcon krijgt u een besloten en stevig beveilig ‘privé netwerk’, waar uw vestigingen en thuiswerkers toegang toe hebben en waarmee data- en spraakverbindingen mogelijk zijn.


Kosten per maand

0,00 Excl. btw

Bestellen kan alleen op aanvraag. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.


Danny – Businessdesk

Heeft u toch nog vragen? Of wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor u? Bel ons gerust, want Danny en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Danny

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Totaal ontzorger

Pro actieve hulp bij virus aanval

Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel internet (7,8) volgens de Consumentenbond.

Één team van aanvraag tot ondersteuning

ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging