Veilig en verantwoord internetten

Verantwoord internetten

Met het multimediafilter kunt u geheel zelf bepalen welke websites uw werknemers kunnen bezoeken. Het uitgangspunt is dat de beheerder bepaalt wat wel of niet bezocht wordt. Geen verplichte, of opgelegde filtering, maar een hulpmiddel om het internetgebruik verantwoord en veilig te houden.

Zo kan de beheerder van het filter persoonlijke profielen aan maken. Tevens kan een tijdslot ingesteld worden. Solcon levert het internetfilter als extra optie bij alle eigen internetverbindingen via ADSL en glasvezel.

De voordelen

  • Stel uw eigen filterprofiel samen
  • Voeg zelf websites toe aan het filter
  • Stel een tijdslot in voor internet

Hoe werkt het?

1. Stel uw eigen filterprofiel samen

Maak eenvoudig een eigen pro­fiel met filter voorkeuren. Kies daarvoor uit meer dan 10 categorieën en subcategorieën. U bent dus volledig flexibel in wat u wel én niet geblokkeerd wilt hebben.

Pagina-1

2. Voeg zelf websites toe aan het filter

Komt u per ongeluk op een website die wat u betreft achter het ­filter thuis hoort? Voeg deze website dan handmatig toe. U kunt de website uiteraard ook weer vrijgeven.

Pagina-5

3. Stel een tijdslot in voor internet

Wilt u dat uw werknemers alleen kunnen internetten tijdens vaste tijden? Of hanteert u een limiet voor het aantal uren dat ze per dag online mogen? Met het tijdslot geeft u aan wanneer internetten wel en niet mogelijk is.

Pagina-3

Multimediafilter

€2 ,44
(exclusief BTW)

Bestellen

Bestel het multimediafilter eenvoudig tijdens het bestelproces van uw abonnement. Bent u al klant? Bestel het multimediafilter in het Serviceweb.

Ga naar pakketten

Tim – Businessdesk

Wilt u advies over welke dienst het beste bij uw organisatie past? Bel ons gerust, want Tim en zijn team helpen u graag verder.

Vraag het Tim

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Dit jaar worden wij door de Consumentenbond beloond met een 7,6

Totaal ontzorger

Pro actieve hulp bij virus aanval

Één team van aanvraag tot ondersteuning

ISO27001 gecertificeerd. Solcon hecht veel waarde aan informatiebeveiliging