Solcon. Ruimte om mens te zijn.

Een zinvolle bijdrage

Solcon heeft een enorme passie voor de technologie achter internet. Al vanaf onze oprichting in 1996. Zo waren we de eerste Nederlandse internet serviceprovider die digitale telefonie en gefilterde internettoegang op de markt bracht. En die voortvarendheid, dat innovatieve, zijn we nooit kwijtgeraakt. Maar wat Solcon onderscheidt van alle andere internetproviders, zijn onze ideeën over mens zijn. Daarmee willen we een positieve en zinvolle bijdrage aan de samenleving leveren.

World-class Workplace

Solcon is uitgeroepen tot ‘World-class Workplace’. Een keurmerk voor goed werkgeverschap dat organisaties ontvangen wanneer medewerkers een bovengemiddelde beoordeling geven. Kortom: een keurmerk om trots op te zijn. En dat zijn we zeker!

Wérkelijke verbinding

Het sleutelwoord: wérkelijke verbinding. Zowel naar onze klanten als intern. Dat gemeenschappelijke gevoel van verbondenheid kenmerkt ook onze samenwerkingen. Onze klanten krijgen het maximale profijt van de nieuwste technologieën waarmee we werken. Maar tegelijkertijd zoeken we daarin ook de balans. Tussen mogelijkheden en wenselijkheden. Tussen comfort en veiligheid. Tussen risico’s en vertrouwen. Tussen de dromen en de doelen van onze klanten.

Wat we met wérkelijke verbinding bedoelen, merk je vooral als je onze collega wordt. Dan krijg je namelijk de ruimte om écht mens te zijn.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden? En wil je onderdeel worden van het Solcon team?

Bekijk onze vacatures

Kom je bij ons stage lopen?

Een stageplaats bij Solcon. Een degelijke basis voor je verdere carrière.

Bekijk de mogelijkheden

 

De 10 Solcon Principes

We geloven bij Solcon dat er veel meer is dan alleen
maar werken en presteren.

 

Bekijk onze principes