Stages bij Solcon

Een volwaardige collega

Als je stagiair(e) bij Solcon wordt, zien we je als een volwaardige collega. Als iemand die iets te vertellen heeft en die ons inzichten kan geven. En dat zien we als zeer waardevol. Vandaar dat we veel zorg besteden aan het creëren van stageplaatsen en het scheppen van mogelijkheden.

Op elk niveau

Ook zien we een stageplaats niet als een tijdelijke invulling van een bestaande werkplek. Een stageplaats moet een goede, degelijke start van jouw carrière worden. Een basis waarop je verder kunt voortbouwen en waar je, na afloop van je stageperiode, rijker mee verder gaat. Dat betekent bijna als vanzelfsprekend dat je binnen je stageperiode volop de mogelijkheid krijgt om jezelf breed te ontwikkelen. En dat kan op vele terreinen: marketing, information engineering, sales, ict-beheer…. noem maar op. Zowel op hbo- als op mbo-niveau.

Onze stagevacatures

Online Marketing stageAantal uren in overleg | Stage | HBO

Onze afdeling Marketing is verantwoordelijk voor het merk Solcon, het werven van nieuwe klanten en klantbehoud. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een (online) marketing stagiair.

Open Sollicitatie stageplaatsAantal uren in overleg | Stage | Minimaal MBO

Ben je op zoek naar een leuke organisatie waar je stage kan lopen of je afstudeeropdracht kan uitvoeren? Bij Solcon krijg je binnen je stageperiode volop de mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen.

We denken graag met je mee

Ook in het type stage is er bij Solcon veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een werk- of een meeloopstage. Maar ook als het gaat om een jaarstage of om een specifieke opdracht, komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

In 2018 hebben maar liefst 20 jongeren op die manier de weg naar een nieuwe toekomst gevonden. Afkomstig uit verschillende regio’s (Almere, Harderwijk, Zwolle), over een groot gebied. Grote kans dat dat ook voor jou geldt. Je bent van harte welkom.

sbb-beeldmerk