Stages bij Solcon

Een volwaardige collega

Als je stagiair(e) bij Solcon wordt, zien we je als een volwaardige collega. Als iemand die iets te vertellen heeft en die ons inzichten kan geven. En dat zien we als zeer waardevol. Vandaar dat we veel zorg besteden aan het creëren van stageplaatsen en het scheppen van mogelijkheden.

 

 

Open Sollicitatie stageplekAantal uren in overleg | Stage | Minimaal MBO

Ben je op zoek naar een leuke organisatie waar je stage kan lopen of je afstudeeropdracht kan uitvoeren? Bij Solcon krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Op elk niveau

Ook zien we een stageplaats niet als een tijdelijke invulling van een bestaande werkplek. Een stageplaats moet een goede, degelijke start van jouw carrière worden. Een basis waarop je verder kunt bouwen en waar je, na afloop van je stageperiode, rijker mee verder gaat. Dat betekent bijna als vanzelfsprekend dat je binnen je stageperiode volop de mogelijkheid krijgt om jezelf breed te ontwikkelen. En dat kan op vele terreinen: marketing, information engineering, sales, ict-beheer… Zowel op hbo- als op mbo-niveau.

We denken graag met je mee

Bij Solcon is er veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een werk- of een meeloopstage. Maar ook als het gaat om een jaarstage of om een specifieke opdracht komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Al veel jongeren hebben via Solcon de weg naar een nieuwe toekomst gevonden. Grote kans dat dat ook voor jou geldt. Je bent van harte welkom.

sbb-beeldmerk

World-class Workplace

Wist jij dat… Solcon is uitgeroepen tot ‘World-class Workplace’? Een keurmerk voor goed werkgeverschap dat organisaties ontvangen wanneer medewerkers een bovengemiddelde beoordeling geven. Kortom: een keurmerk om trots op te zijn. En dat zijn we zeker!

Wil jij stage lopen bij een World-class Workplace? Solliciteer dan snel.

world class workplace 2021