Voorwaarden Complete Opleverservice

Voorwaarden Complete Opleverservice

Niet aanwezig
Afspraak kan verzet worden tot 24 uur van tevoren. Binnen deze termijn of bij niet aanwezig wordt 25 euro in rekening gebracht.

Bezoek monteur
Bij een bezoek van monteur is klant altijd aanwezig. De klant mag ook iemand anders de monteur laten ontvangen, mits deze persoon ouder is dan 18 jaar (en dit ook kunnen aantonen op verzoek van de monteur indien gewenst).

Toegang
De monteur dient toegang te hebben tot de noodzakelijke ruimtes zoals meterkast of ander punt waar waar de (telefoon)kabel het huis binnenkomt. Zwaar meubilair, zoals kasten en dergelijke, moeten verplaatst zijn voordat de monteur er is.

Stroompunt
Voor het modem en de genexis (deze laatste alleen bij FTTH) is een beschikbaar stroompunt nodig. Tevens bij de televisie is voor de TV ontvanger ook een beschikbaar stroompunt nodig.

Elektra
We realiseren geen stroompunten en verleggen geen stroomkabels.

Kruipruimte
Kabels kunnen getrokken worden door de kruipruimte op verzoek tegen een meerprijs. Echter kruipruimte moet goed toegankelijk zijn, niet vochtig, geen obstakels aanwezig. De monteur zal de veiligheid controleren alvorens hij de kruipruimte zal betreden. Tevens dient klant aanwezig te zijn als monteur kruipruimte betreedt. Mocht dit niet het geval zijn. Dan wordt er een kabel langs de muur / plint getrokken.

Boorwerkzaamheden
Klant geeft aan waar geboord mag / moet worden en hoe de kabels dienen te lopen. Boren gebeurd alleen in het woongedeelte van het huis. Er zal nooit geboord worden in een vloer met vloerverwarming. De maximale boorlengte bedraagt 30 centimeter.

Kabels
20 meter UTP kabel (Cat 5) is inbegrepen. Schroeven, installatietape, beugeltjes, connectoren zijn tevens inbegrepen. Er wordt voor coax alleen een kabel getrokken tussen bestaande analoge huisaansluiting en de nieuwe geleverde analoge aansluiting. Er worden geen nieuwe aansluitpunten geïnstalleerd.

Draadloos

  • Draadloos bereik is van veel omstandigheden afhankelijk. Een signaal kan afnemen in sterkte in een woning. In overleg kan een repeater aangeschaft worden om draadloos goed toegankelijk te laten zijn in de gehele woning.
  • Om devices draadloos in te kunnen stellen moeten ze voorzien zijn van een goed werkende draadloze ontvanger. Om devices bekabeld in te kunnen stellen moeten ze voorzien zijn van een goed werkende netwerkkaart

Printers
Draadloze of bedrade netwerkprinters worden niet ondersteund.

Televisie

  • TV moet beschikken over vrije HDMI poort
  • TV wordt altijd bekabeld aangesloten middels een HDMI kabel
  • Solcon TV app werkt alleen op recente versies van Android en IOS

Alarm over IP
Alarm over IP wordt niet ondersteund. In vrijwel alle gevallen zal het wel werken. Maar dient klant contact op te nemen met verzekeraar.

Telefonie
Telefonie centrales worden niet ondersteund

Overig
Solcon is niet verantwoordelijk voor interne apparatuur aansluiting en configuratie zoals een NAS.

 

Garantie

Solcon biedt 1 maand garantie op de werkzaamheden die tijdens de installatie als onderdeel van de complete opleverservice zijn uitgevoerd. Daarna is er de reguliere support mogelijkheid middels telefoon of email.

De garantie is niet geldend in de volgende situaties:

  • De garantie is niet van toepassing als er veranderingen gemaakt zijn in de configuratie of fysieke situatie door de klant zelf of door derden na bezoek van de monteur
  • De garantie is niet geldend voor slecht of onvoldoende WiFi bereik (Een goed Wifi-signaal is afhankelijk van vele factoren)
  • De garantie is alleen van toepassing bij normaal gebruik en indien conform de installatie- en gebruiksvoorschriften is gehandeld.
  • De garantie geldt niet indien het defect is ontstaan door schade als gevolg van een ongeluk, onjuist gebruik, verwaarlozing, normale slijtage, of indien er ingrepen aan zijn verricht of reparatie is uitgevoerd door niet door ons erkende monteur.
  • Extra kosten die door u of door derden gemaakt worden voor het kunnen uitvoeren van de reparatie, vallen niet onder de garantie.

Vijf goede redenen om voor Solcon te kiezen


Filter ongewenste websites. Internet zorgeloos met ISA®, hét multimediafilter van Nederland

Solcon heeft dit jaar weer een uitstekend testoordeel (7,7) volgens de Consumentenbond.

Veel interactieve TV mogelijkheden met Het Nieuwe TV Kijken.

Bellen tegen vaste lage beltarieven en altijd gratis met andere Solcon telefonie klanten.

“Deskundige, vriendelijke en geduldige medewerkers in combinatie met een goede en zeer snelle service”. Opiness.nl